|

Salut TPU! Vreau sa imi cumpar o husa 360 pentru Iphonne 7Plus, dar nu stiu ce fel de husa. Imi plac mult cele Mirror Luxury(capac spate+capac fata+folie sticla) si celelalte de la Iparky (capac spate+capac fata +folie sticla). Diferenta dintre ele este ca Mirror Luxury e mai stralucitoare si reflecta obiectele din preajma telefonului. Dar faza e ca nu stiu cat de buna e(adica nu vreau sa se faca urata/sa se sgarie usor/etc). Voi ce ziceti? Ar fi mai bine daca mi.as lua o husa 360 mirror luxury /360 Iparky sau sa iau una 360 de silicon?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Cu cde arati tu sau spui pe aici iti faci telefonul caramida laughing ce nu imi plac mie carcasele astea laughing Eu asa din cate carcase am vazut cea mai tare, mai ca oamenii mi/ s-a parut TECH21 eu din astea am si am PRobat destule, dar caramizi nu prea is curios.
Asta ce zi/c eu am testato, adica a testato ala in magazin, a pus carcasa la telefonul lui dupa care in fata mea la aruncat pe beton in magazin laughing am zis frate ce faci? Zice stai linistit, telefonul nu a patit nimic.Asa am luat si eu, dar apoi am tot schimbat telelfoanele si nu mai uam din magazin, luam din china exact aceiasi carcasa mult mai ieftina laughing de pe ebay, in magazin costa 40 eu o iau cu 9-12 dolari de pe ebay.Alea de silicon mi se par o magarie laughing da na fiecare cu cei place.

Ideea este ca orice carcasa ai av ea telefonul se poate sparge daca cade de exemplu cu fata, iar jos este o piatra, deci piatra mai mica decat telefonul, normal ca se v a crapa ecranu.in rest daca cade pe suprafete plane nu-i problema.
Deci orice carcasa ai lua, indiferent cat de groasa, mare scumpa, depinde unde anume scapi telefonul pe ce suprafete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează