|

Salut, vreau sa cumpăr o husa termică (thermal case) pentru iPhone 5s-ul meu de pe AliExpress și as vrea să va cer părerea. Deci mie mi se pare ireal de ieftină, adică doar 3 dolari? Și m-am gândit ca trebuie sa aibă un dezavantaj... in plus pe imagini se arată huse termice pentru alte telefoane dar in titlu scrie ca e pentru iPhone 5s, deci dacă comand atunci ce voi primi? Ce e arătat pe imagine sau ce scrie in titlu? Dau funda

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună! Utilizez Aliexpress de mult timp, iar ce îți pot spune că e chiar real. Sunt prețuri de fabrică, nu de magazin. Uneori pozele nu prezintă chiar de ce ai nevoie tu, dar acolo scrie la opțiuni când cumperi, iar dacă este iphone 5s, însemnă că există. Am cumpărat multe lucruri mărunte, sticle ff multe la telefon cu 1dolar, pe când pe piață sunt 10 dolari, huse, ceasuri. Tot ce îți recomand eu sunt recomandările, raiting-ul pe care îl are vânzătorul, căci mai sunt și care dau țeapă, dar e nevoie să te uiți câte recenzii are.
Sper că te-am ajutat, dacă te mai frământă ceva, te pot ajuta.

1 răspuns:
| a răspuns:

Stiu ca ti se pare puțin comparativ cu prețurile din România, dar nu e nicio teapa. Vei primi ce scrie in titlu, dar s-ar putea sa aștepți și 3 luni pana ajunge, in funcție de vânzător. Dacă ai noroc, poate vine și in câteva săptămâni- o luna. Am o grămada de prieteni care au comandat de pe AliExpress și sunt foarte multumiți.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează