| floryynnel a întrebat:

Salutare, pe 22 decembrie 2012 am facut comanda pe okazii la o pereche de ghete, dar acolo scria ca primesc in 3 zile lucratoare dar nici astazi nu au sosit.Am dat datele corecte, dar am folosit numele meu...dar nu cred ca are importanta daca am buletin. Vreau sa stiu daca vor mai veni sau fac alta comanda. Stau la sat. Mersi si funda

Răspuns Câştigător
| Andyᵗᵐ a răspuns:

Pana la 18 nu comanda pe numele tau ci pe al parintilor tai deoarece esti minor.Dar asta nu are legatura cu termenul de livrare.La sat? Accepta comenzi la sat? Nu stiam...O sa te sune prima zi dupa termenul expirari datei in care trebuia sa ii aduca ghetele altfel faci reclamatie la protectia consumatorului ori la politie daca e cazul.Sunt cam suspiciosi atunci dar stiam ca circa 85% sunt seriosi.

| NuStiuNimicNiciodata a răspuns (pentru Andyᵗᵐ):

Hai sa facem toti cheta si sa-i luam lui "Andy" un dinasta " http://bookcity.ro/......mane-40423 "

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru NuStiuNimicNiciodata):

oh go on Ce greseala gramaticala am? Ia-ti tu ...Ai mai mare nevoie. "MirimiSaki" stai in banca ta si raspunde nu mai ancheta ca te bagi unde nu iti fierbe oala. oh go on continua ce greseli mai am?

Acum nici sa citesti nu stii laughing "MorimiSaki"

"MirimiSaki" sau "MorimiSaki" tot 'reaqu ala e pentru mine.Nici nu ma omor pentru chestii de astea.Deci ce greseli gramaticale am? Ti-a furat pisica limba sau ai fluierat prin biserici?"MirimiSaki" sa-ti fac in sac (ciuda)

Avand in vedere ca mi s-a taiat mai mult de jumatate din raspunsul meu anterior o sa scriu din noi ceea ce ai gresit. In primul tau raspuns, intr-o propozitie ai scris "Accepta comande la sat?".iar corect gramatical ar fi fost "comenzi". Te-ai prins? :* Acum taci din gura si stai in bancuta ta impreuna cu cei 13 anisori ai tai.

| CriminalăÎnSerie a răspuns (pentru NuStiuNimicNiciodata):

Îmi place cum gândeşti.

Unde mah de ce minti nu vad

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru Andyᵗᵐ):

Epic Fail "Miri"

Frate...cu totii stim ca ti-ai schimbat comentariul. Pe bune acum...nu te mai da mare. Asuma-ti greselile. Esti penibil.

Cine zice ala e tongue Deci serios acum nu merge.

Ce sa nu mearga? neuronul tau? stiu... oricum ma simt prost pentru el..il si aud cantand acolo : "singuuur....atat de singuuur"

14 răspunsuri:
| Iulian03 a răspuns:

Poate ca dureaza mai mult pentru ca vine la sat.

| Alexaaandraaa a răspuns:

Poate că durează mai mult, zona în care te afli poate fi de vină. Succes! puppy dog eyes Pup!:*

| andrei9212 a răspuns:

Ai vorbit cu cel de la care ai facut comanda de ghete? Okazii.ro nu e magazin online e un fel de bazar.