| Mayra_9676 a întrebat:

Vreau sa i'mi comand un epilator de pe net... dar nu sunt sigura 100% ca voi primii produsul sau chestii de genul.In mare, nu prea am incredere in comanda asta pe net, vreau sugestii, sfaturi.plz!:*

6 răspunsuri:
| akasha_6330 a răspuns:

Nu au de ce sa nu iti trimita, tu oricum platesti la posta deci thinking Comanda si tu de pe un site serios cu multi cumparatori tongue

| andrey7177 a răspuns:

Salut, comanda de pe un site care are optiunea de a returna obiectul si in plus alege optiunea de a plati in momentul in care ridici coletul. sper ca am fost de ajutor happy

| Demika a răspuns:

Buna! EU sunt de parere ca mai bine iti iei produsul respectiv din magazin si nu de pe net, deoarece nu stii ce vor face ei cu datele talñe si mia ales cu banii din cont. Sper ca te-am ajutat!

| spxinsane a răspuns:

Asta depinde si de pe ce site-uri faci comanda.

In genereal produsele vin prin curier rapid (sunt mai in siguranta decat prin posta romana + ca ajung mai repede)

Plata se face ramburs (cand ridici coletul) si poti sa il deschizi cand este tipul de la firma de curierat acolo, in caz de ceva sa il trimiti inapoi.

Sa comanzi doar de pe site-uri care au cat de cat un renume gen eMAG, evomag (sunt mai multe siteuri, dar astea imi vin momentan in cap pentru exemplu.)

Spor

Răspuns utilizator avertizat
| filipm2001 a răspuns:

Buna Mayra,
depinde de site cand faci o comanda online. Foarte putine sunt care nu trimit deloc produsul, dar sunt altele mai neserioase care nu trimit ce trebuie, sau intarzie mult, etc. La eMAG insa poti sa ai incredere ca iti vor aduce in cel mai scurt timp produsul comandat. Transportul e gratis, plata o poti face la livrare si daca nu iti place produsul, il poti returna in doua saptamani parca. Astea sunt epilatoarele de la ei din oferta: http://goo.gl/OxpHN
Succes;)