|

Acest cont vi se pare fake? https://www.facebook.com/andruta.drew

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Indiferent daca profilul e fals sau nu, din pacate, persoanele pe care le intalnim online sau pe retelele sociale sunt, in fond, niste persoane necunoscute. Oricat am comunica cu ele, noi nu putem stii sigur daca ele spun adevarul, nu putem stii ce intentii au si nu putem fi siguri daca se ascund in spatele unui profil fals sau nu. De aceea noi consideram ca e bine sa fii foarte precaut atunci cand vorbesti cu astfel de persoane straine - nu da date personale, nu trimite poze cu tine sau bani, nu comunica prin apel video si in niciun caz nu merge sa te intalnesti cu astfel de persoane. In caz contrar, te poti expune unor riscuri precum hartuire, santaj etc.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred, dar fata e frumoasa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E posibil sa fie. Mi se pare ciudat faptul ca a fost creat in Iulie 2017, si ca [,] comentariile par a fi oameni care nu sunt cunostinte ale fetei, dar totusi imaginile nu se afla nicaieri altundeva.
Totusi, imaginile par a fi rotite pentru a nu putea fi gasite usor.Ca de exemplu, este o imagine cu ea ( aceea din stanga profilului ) de care sunt destul de sigur ca e copiata de undeva.
Poti vedea ca pe pantalon scrie ceva. Daca rotesti imgainea pe orizontala poti vedea ca pe pantalon scrie "COME", dar doar daca rotesti imaginea, si nu cred ca designul a fost asa intentionat.
Aceeasi eroare poate fi vazuta in multe alte poze, e una in care pe background e o cutie de pantofi pe care scrie "ALIF", care e invers pentru "FILA" care e o firma de pantofi.In alta, in spate e un banner cu "Coca-Cola" scris invers.Si inca ceva, care eu cred ca le intrece pe toate : In poze camera la Iphone e pe dreapta, cand ar trebui sa fie pe stanga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie mi se pare...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează