|

Am cumpărat un PC nou și un wi-fi.Problema mea este ca nu merge wifi-ul pe el și nu are nici o problema wifi-ul ca pe telefon și laptop merge. Când dau pe iconițe din dreapta jos imi arat doua chestii NULL și RCS-RDS și nu este nici unul dintre astea un wi-fi și când intru în control panel apoi în Network and Sharing Centre apoi am înțeles că trebuie sa apas pe Chang adaptez setings și apoi imi arata Ethernet în dreapta lui scrie NULL disconected iar în dreapta lu ăsta RCS-RDS disconected și atat. Dacă știe cineva ce trebuie sa fac îi sunt recunoscător

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună, Stefan,

Este vorba de un computer desktop sau de un laptop? Un computer de tip desktop (care are unitate centrala, monitor, tastatura si mouse separate) se conecteaza la internet fie printr-un cablu, fie printr-un adaptor wireless.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pc-ul nu are tehnologie wireless. Trebuie sa cumperi un adaptor wireless sau o placa de retea wireless pentru a folosi aceasta tehnologie. Un pc se conecteaza la internet direct prin cablu furnizorului de net sau prin router, dar tot conectat prin cablu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi pare rau dar, nu cred ca te pot ajuta. Verifica drive-urile de internet.Eu am cumparat un laptop nou care imi facea figuri cu netul, nu vedea retelele de internet, ma deconecta si l-am dus la o firma sa vada ce are, era o problema cu placa de retea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează