|

Buna, am instalat pe pc photo editor dupa ce sa instalat dupa 3 min cand sa intru pe google mia apurut navsmart. De fiecare data se intampla asta. Am cautat pe net dar nimic. Daca stiti lamuritimi ce face acest virus si cum sa-l scot.

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Iti recomandam sa iti salvezi datele pe un dispozitiv extern si sa iti reinstalezi sistemul de operare.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Reseteaza browserul la setarile initiale.
2. Daca nu functioneaza, dezinstaleaza photo editor. Sunt sigur ca vei gasi alta aplicatie asemanatoare.
3. Instaleaza antivirusul Malwarebytes Anti-Malware (free demo ). Antivirusurile celelalte sunt mai slabe. Ai grija cu asta ca nu se intelege prea bine cu jocurile cracked.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil cand l-ai descarat l-ai luat cu verusi asta depinde si de unde il descarci, incearca sa il dezinstalezi si dupa instaleaza-l iar

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează