| DeMi0806 a întrebat:

De ceva timp, imi tot scad followerii pe Instagram. Nu vreau să par obsedată de followeri si chestii de genul. Aveam cam 1050 followeri. Au inceput sa mi scadă, am dat si eu unfollow anumitor persoane pentru ca efectiv imi apareau postari de la persoane pe care nici macar nu le stiu. Cand mi-am facut contul privat, au inceput sa scada pana la 998 si iar mi-a scazut cu 1-2 followeri. Dar am mai primit cereri de la anumite conturi si pe unele le-am acceptat. Si in loc sa mi se adauge urmaritori, imi scadeau. De exemplu, intru si am 996. Accept 3 cereri de follow si am tot 996. Intru din nou si ramane la fel. Am acceptat si 5 cereri si am ramas cu acelasi nr. Ieri m-am trezit ca am 987, chiar daca mi-au mai dat si alte persoane follow. Si am mai acceptat inca vreo 2 cereri. Nimic. Ramane la fel, sau chiar imi scade si nu inteleg de ce.
Poate imi dau si unele persoane unfollow. Dar de ce accept cereri si numarul ramane acelasi? Si peste o zi ma trezesc cu 10-20 de followeri in minus. Am auzit de la cineva ca exista o aplicatie cu care poti micsora nr. de followeri al altor persoane.
Dar nu stiu care ar putea fi problema. Nu am followeri fake sau ceva. Stiu ca la un moment dat, o prietena si-a pus pe telefonul ei, o aplicatie de like uri fake, si mi-a bagat si mie contul pe aceea aplicatie si mi-a pus cateva like uri la niste postări, dar followeri nu. Nu am folosit aplicatia aceea decat o dată, acum mai multe luni, si de atunci nu am mai folosit-o, si oricum in perioada aia nu aveam nicio problemă. Oricum mi-am schimbat anumite date din cont, dupa chestia aia. Chiar nu vreau să am vreun virus sau cineva, in afara de mine, sa aiba acces la cont. Nu stiu care e problema dar am intrebat si alte persoane. Si prietenei mele i-au scazut la un moment urmaritorii foarte mult dar dupa nu a mai avut probleme. Mie, de o luna cred, imi tot scad. Aveam 1050-1060. Nu ma deranjează ca nu am 1000, dar mereu intru si văd ca am mai putini, si tot mai putini si nu inteleg de ce, mai ales ca primesc si alte follow-uri.

Vi s-a intamplat? Mi-ar fi de ajutor orice sfat, parere etc.

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Există posibilitatea să fie o eroare sau pur și simplu oamenii să aleagă să nu te mai urmărească happy Considerăm important să îți răspunzi la o serie de întrebări precum: De ce îți dorești să ai mai mulți urmăritori? Ce scop îți dorești să aibă pagina ta? Ce îți dorești să oferi urmăritorilor tăi în materie de conținut? Ce îți dorești să facă urmăritorii tăi pe profilul tău? Ești dispusă să îți asumi că te expui public, fapt ce poate duce la anumite probleme (hărțuire, furt de date personale etc.)?

În funcție de interesele și pasiunile tale, poți construi în mod organic o comunitate în jurul paginii tale dacă oferi celorlalți conținut original, de calitate, care este de interes pentru ei.

Mult succes!

Ora De Net
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate-i bug de la Instagram

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Sunt persoane, care folosesc Instagram cu scopul de a vâna urmăritori. Cifra miilor/ milioanelor îi fac să se simtă foarte importanți.
Astfel, isi fac un program zilnic de a da "follow", iar majoritatea dintre cei care primesc, se simt datori să dea și ei, la rândul lor, follow (echivalentul lui "like" la o pagină de Facebook)
Pe urmă, câteva zile la rând, urmează "programul" de curățenie. Adică, se apucă să dea unfollow, în masă, celor care initial le-a dat follow.
Fiindca pe Instagram, pentru unii, cel mai important e să aibă cât mai mare numărul urmăritorilor și cât mai mic numărul conturilor pe care le urmărește. Un fel de orgoliu (nu zic adolescentin, fiindcă am văzut si oameni maturi care se ocupă cu așa ceva). Cred că numai pentru lucru acesta isi pierd unii, juma din viață. )) Pe Insta e un fel de schimb de like-uri, dar și de " dau", iar pe urmă " îți iau" (crezând că vor trece neobservați).

Acum, ce sa zic, tu știi daca ai fost unul dintre vânătorii de followers. Poate că le-ai dat unfollow, după ce le-ai dat follow, iar unii dintre ei, abia acum ei au sesizat mișcarea ta și fac exact același lucru cu tine.
Daca ti-ai facut contul privat, numărul urmăritorilor va scădea vizibil. Iar daca nu (te) folosesti de un avatar atrăgător, nu vei mai primi nici măcar cereri de urmărire. Daca descoperă că ceea ce postezi nu e pe placul lor, in minutul următor, iti pot da unfollow.

De ce nu crește numărul urmăritorilor, daca accepti noi cereri?
Păi, chiar daca unii iti dau follow, altii iti pot da unfollow, in acelasi timp! Pe Insta sunt milioane de utilizatori, nu e vorba de nicio coincidentă.
Poate fi vorba si de un bug, cum spune Adry, insa in situatia asta, ma cam indoiesc.

| Zaygon a răspuns:

Asta e, oamenii se plictisesc de alti oameni, unii incep sa nu mai urmareasca orice printesa/print; unii isi mai dezactiveaza instagramul pentru ca reclame, chiar nu conteaza.

| Anonim a răspuns (pentru Zaygon):

Altii sunt banati fara motiv cat timp sunt inactivi si le dispar toate persoanele carora le dau follow; asa cum am patit eu.

| ℓαυяα a răspuns:

Da. Probabil ca sunt persoane care îți dau unfollow pentru ca nici tu nu le mai urmaresti sau nu le plac postările tale.

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns:

Dai unfollow, primesti unfollow

| Bbbionut a răspuns:

Va aștept pe tik tok amicalx