| Danel344 a întrebat:

Buna, deci îmi apare la follow foarte multe persoane necunoscute, in fiecare minut dau follow la cineva din toate țările, mi le da automat, ce pot face? Va rog

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Cel mai probabil te-ai conectat cu datele de logare de pe Instagram pe o altă aplicație și i-ai permis celei din urmă să facă aceste acțiuni în locul tău. Deoarece nu știi foarte clar despre ce aplicație poate fi vorba, probabil informațiile legate de accesul si permisiunile pe care le-ai acceptat nu au fost îndeajuns de transparente.

Atâta timp cât observi că apar pe contul tău profiluri cărora tu nu le-ai dat follow, contul tău este în continuare conectat cu aplicația respectivă. Instagram are o politică destul de restrictivă când vine vorba de aplicații care să dea like sau follow în locul tău. Dacă identifică utilizarea unei astfel de aplicații, îți pot bloca contul, deoarece este o încălcare a termenilor și condițiilor.

Pentru a verifica aceste aplicații terțe, intră pe Profilul tău - Meniu (cele trei linii) – Setări – Securitate – Aplicații și website-uri. Aici poți vedea căror aplicații le-ai dat acces în trecut. Dacă o identifici pe cea care s-ar putea să fie problematică, oprește-i accesul la contul tău.

Sperăm că vei rezolva problema și îți recomandăm ca pe viitor să folosești datele de acces Instagram numai în aplicația oficială, pentru a preveni astfel de situații.

Ora De Net
6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Vorbesti de Insta?
Ai instalat ceva in telefon? Sterge aplicația pe care ai instalat-o, cu scopul de a obține urmăritori. Acea aplicatie e un generator, ei dau automat follow in numele tău, insă nici numărul urmăritorilor tăi nu rămâne constant. Crește mereu. Nu poți primi, fără să dai. tongue

Ori, șterge-ti contul și fă-ți altul, fiindcă mai târziu, oricum ti-l vor bloca cei de la Instagram.

| Danel344 explică (pentru floresdemayo):

Da vorbesc de Instagram, nu am instalat nicio aplicație, este adevărat ca am intrat pe un sondaj sa răspund la niște întrebări și m-am logat cu instagramul, după direct 300 de urmăritori și nu mai știu ce sa fac de sters contul nu mi l șterg, țin sa Menționez ca m-am delogat de pe acea platforma

| MadSlothy a răspuns:

Te de conectezi de la aplicația unde ai folosit generator de follow și revine totul la normal.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bună! Dacă ai instalat vreo aplicație care să-ți genereze like-uri și follow-uri, deloghează-te imediat de pe ea și șterge-o din telefon.
Legat de sondajul la care ai participat, nu mai fă asta, nu este sigur!
Fă-ți contul privat, schimbă-ți parola, activează autentificarea cu doi factori și deconectează-te de la toate sesiunile conectate care nu îți aparțin!
În cel mai rău caz, șterge-ți contul ( intră pe setări, ajutor, apoi administrare cont ) și creează-ți altul nou, de preferat cu altă adresă de email decât cea actuală!
Sper că te-am ajutat!

| Zorn a răspuns:

Nu stiu daca o sa mearga, dar iti recomand sa schimbi cat de repede parola si sa nu te mai loghezi cu contul in toate porcariile nesigure.
Intra la ultimele sesiuni si vezi unde si cand apari conectat, iar daca ti se pare ceva in neregula, deconecteaza-te de la sesiunea respectiva.
Eventual, incearca autentificarea cu doi factori, desi, daca schimbi parola, ar trebui sa fie ok.