| Anonymous246 a întrebat:

Azi am primit un master card in scris si am zis sa-l incerc pe G2A, cand am pus toate chestiile mi-a aparut un mesaj cu "card stolen, bank has been informated" imi este frica, ce sa fac? (Cardul ala l-am primit de la un prieten care a zis ca castiga 100 de lei pe saptamana)

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil datele bancare pe care ti le-a impartasit prietenul tau sunt date bancare furate. Sfatul nostru este sa iti anunti parinti de situatie, daca esti minor. Cel mai probabil nu se va intampla nimic, dar este bine ca ei sa stie.

Pe viitor, recomandarea este sa nu accepti folosirea unor astfel de date, a caror provenienta nu o cunosti. Daca tranzactia ar fi mers, ai fi comis o frauda si furt, ambele infractiuni grave.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| TehDevil a răspuns:

Insemna ca ai primit informatii privind datele unui cont de card, declarat deja furat!
Nu mai folosi asa ceva pentru ca poti avea probleme serioase cu politia din cauza asta!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Auuuu e de pe Altenen. Pai nu degeaba sunt alea puse acolo, sa-i prinda pe-astia care intra fara Tor sa fraudeze si alte ilegalitati. Daca ai G2A, ceva, formateaza-ti hardul, sterge toate jocurile, sterge tot, la CCleaner intra la Tools la disk wiper si dai pana simti un vibrat cand tii mana pe hard, sau pana vei observa ca brusc merge mult mai rapid ca inainte PC-ul, si descarca ceva, muzica, ce-o fi, sa ai PC complet curat. Pastreaza istoricul, dar sterge intamplarea aia. Daca stergi si istoricul si te vor vizita mascatii va fi suspicios. Daca intra cu un forensic tool cum ar fi Autopsy te-ai bagat singur dupa gratii.

| Anonymous246 explică (pentru anonim_4396):

Sa dau restart la windows?

| doctorandus a răspuns (pentru Anonymous246):

Nu, http://dban.org/ (nu merge pe SSD-uri).

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Sau descarci Clonezilla, are nwipe in promptul de comanda, are acelasi efect ca DBAN.

Răspuns utilizator avertizat