|

Buna TPU! Intr-o zi eram pe site-ul Digi la care sunt abonata si mi-a aparut la un moment dat o pagina ca am castigat nu stiu ce Iphone pentru ca sunt client Digi de multa vreme. Stiam ca e pacaleala ca imi intra intr-un site strain unde ma punea sa aleg niste cadouri, dar dracia aia de site a avut timp sa se incarce putin pana am inchis-o. Acum cand stau pe Chrome imi intra dintr-o data pe site-uri de pariuri sportive sau jocuri gen anime-uri. Stiti cumva cum pot remedia?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te sfatuim sa blochezi mesajele pop-up din setarile browserului tau, sa instalezi o extensie Adblocker si sa elimini orice extensie pe care nu iti amintesti sa o fi instalat. Daca aceste masuri nu functioneaza, atunci exista posibilitatea sa ai un virus pe computer. Instaleaza un program antivirus si scaneaza computerul. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai luat un virus!
Scaneaza-ti aparatul cu un antivirus bun, sa-l elimine.
http://www.eset.com/int/home/online-scanner

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intra si in istoricul de la chrome si sterge tot de acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Puneti AdBlock pentru a evita reclamele care ascund virusi de tip ardware sau exploit, si scaneaza cu Antivirusul ca sa iti stearga virusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,eu spun sa descarci un antivirus ca sa iti stearga virusul, apoi sa iti instalezi extensia ''Adblocker'' pentru Google Chrome.
Antivirus:http://www.avg.com/ww-en/homepage
Adblocker:https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează