|

Care e cel mai bun antivirus pe 2019?

8 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!

Pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Cei mai buni antivirusi sunt cei care analizeaza SI heuristic TOT ce se poate infecta.
Evident, acei antivirusi - oricat de bine ar fi optimizate - duc si la incetinirea calculatorului.
Daca nu vrei sa fii infectat, foloseste Linux, care nu se poate virusa aproape de loc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cine-ți indică un anumit produs greșeste. Ăl mai bun e cel ce-ți indentifică TOATE amenințările și te protejează deplin. Rezultă evident că nu poți spune că unul e cel mai bun. Dacă vrei o listă de ele, ne-ierarhizate, vezi ce-au mai scris ceilalți

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde ce intelegi prin cel mai bun!
Gratuit sau cu licenta?
Pentru mine cel mai bun antivirus gratit : Avira
Platit : Bitdefender
Depinde ce faci cu sistemul tau si ce nevoie de protectie are.
Daca ma uit doar la filme ma ajuta unul gratuit.
Daca lucrez proiecte importante gen fac jocuri video, lucrez de acasa pentru multinationale si navighez si pe net pe tot fell de siteuri am nevoie si de protectie precum anti-exploit, ransomware etc deci ceva mai complex.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe langa antivirus, ar trebui si tu sa inveti de ce fisiere si site-uri sa te feresti. Pe ce ai voie sa intri si pe ce nu, sau de ce fisiere sa te fereste si mai ales de unde le descarci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Norton, Avast, AVG, Bitdefender, Kaspersky. Toate acestea vă vor proteja calculatorul de cele mai avansate amenințări și vă vor asigura că informațiile tale Octavian. personale și fișierele sunt întotdeauna protejate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu folosesc NUMAI avast
Norton PUTE... a fost o vreme cand dadeai telefon la RDS si spuneai ca nu iti merge e-mail-ul (NU webmail-ul, adica Outlook/Thunderbird NU gmail) si te intrebau din start: aveti Norton Antivirus, in plus iti incetinea calculatorul, SERIOS
AVG mi se pare cam slab
Bitdefender e IMBECIL (NU poate fi oprit si scaneaza orice media ii bagi, deci daca ii bagi un stick cu multe fisiere trebuie sa astepti 5 ore pana isi face el damblaua, iar de oprit, la fiecare subversiune ascund optiunea in alta parte)
Kaspersky, NOD32 si altele, sunt pe bani, iar daca bagi crack te poti trezi de la o zi la alta ca nu mai esti protejat si nu te anunta in nici un fel

Avast e pe gratiz, poate fi oprit usor, si are optiune de scan la boot, moment in care iti scaneaza calculatorul inainte de a porni windows-ul si a se incarca virusii

in plus mai am malwarebytes cu care mai scanez unele, dar nu il tin activ realtime

si mai bag in www.virustotal.com cate un fisier luat de pe net (mai ales crack-uri) sa vad cat de "putred" e (ala scaneaza cu 70 de antivirusi)

windows defender l-am dezactivat de tot, altfel, cand dezactivezi Avast se activeaza ala (ce imbecilitate) X(

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bun antivirus este nu ai instalat antivirus!
Instaleaza in browsere adblock plus, este de ajuns, sau nu da click pe reclame.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează