C...cata prostie.
Iti vad deseori intrebarile si raspunsurile la alte intrebari ale utilizatorilor de aici si ma întreb unde va ajunge aceasta tara cu persoane ca tine aici...
Sterge-ti contul.
Cred ca imi iau hate, dar doar aruncați o privire la raspunsurile lui, voi cei care vedeti asta.
In orice caz, nu am 500 numere de telefon pentru a-mi face 500 de conturi si daca as avea nu merita efortul.10-20 sunt suficiente pentru trolling daca esti genul ala de persoana.
Cred ca 500 de conturi ar fi utile sa-ti dai like la propriile postari, dar e patetic.
Altfel nu vad de ce ai face asta si lucrurile "trasnite" ce pot fi facute cu conturile respective.
Doar o pieredere de timp, ca acest raspuns la intrebarea asta ridicolă.
Iti dai likeuri
Faci sa para ca ai iubit/iubita
Iti faci comunitatea formata din tine
SIMPLU LE STERGI PE TOATE
Le vinzi
FACI SPAM CU HATE LA CINE VREI
Iti faci prieteni (conturile)
De ce mi-ai evalua raspunsul ca fiind folositor si inteligent?
Yee(Salut)!
Eu stiam ca mai sunt jocuri pe Facebook in care daca inviti prieteni castigi chesti, mereu m-am gandit sa imi fac conturi false pentru asta.
Poti face lucruri trasnite si cu un singur cont de Facebook ![]()
Ma rog... nu cred ca se poate sa ai 500 de conturi, dar mneah.
In principal nu prea ar trebui sa ''sarim calul''.
Le-ai putea face cadou prietenilor, de sărbători.
Imi poți da şi mie unu', că tot nu am.
Buna,
Conform termenilor si conditiilor Facebook, o persoana nu ar trebui sa detina mai mult de un cont, cel personal. Daca intalnesti conturi false pe Facebook, sugestia noastra este sa le raportezi - acestea pot fi folosite pentru spam, raspindire de malware sau fraude informatice.
anonima5682651 întreabă: