| Pewdielaura a întrebat:

Cum pot sa scap de un virus de pe telefon? Am instalat de pe Aptoide assasin's creed identity și nu a mers si l-am dezinstalat si pe el si pe Aptoide si acum se misca putin mai greu si acum imi apar multe reclame pe ecran. Ma ajutati daca puteti va rog? Telefon: S7

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa iti faci back-up la telefon si sa il resetezi la setarile de fabrica - aceasta actiune va indeparta virusul.

De asemenea, te sfatuim ca pe viitor sa instalezi un program antivirus pe telefon, pe care sa il actualizezi in mod regulat pentru ca o astfel de situatie sa nu se repete.

Ora De Net
2 răspunsuri:
| numele0123 a răspuns:

Trebuie sa rulezi o setare care iti va sterge tot din telefon, adica poze, aplicatii si videoclipuri care nu sunt salvate pe un card de memorie, numere care nu sunt salvate pe cartela.

Daca ai chestii de genul salvate in memoria telefonului si vrei sa le pastrezi, transferale pe un usb sau card de memorie, daca ai numere salvate in telefon scriele pe o hartie sau salveazale in cartela.


Ca sa resetezi memoria telefonului, si sa scapi de orice virus fa asta:
1. Deschide SETTINGS (SETARI)
2. Du-te la BACKUP & RESTORE
3. Alege FACTORY DATA RESET (RESETATI DIN FABRICA)
4. Alege RESET DEVICE (RESETEAZA DISPOZITIV)
5. Alege ERASE EVERYTHING (STERGE TOT)

O sa iti apara niste advertismente care o sa iti reaminteasa ca o data ce ai sters tot, nu le mai poti recupera. Apasa "OK" sau "CONTINUE".

Dupa ce se incarca, inchide si deschide telefonul, o sa revina la setarile din fabrica (asa cum a fost cand l-ai cumparat)