|

Daca adaugi pe cineva in lista de restricționați pe Facebook îți mai apare locația acelei persoane in funcția de "prieteni din apropiere"?

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Blocarea unei persoane pe Facebook te impiedica din a mai vedea multe din activitatile sale, cu cateva exceptii mentionate aici https://www.facebook.com/help/116140961805074

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Numai dacă aceea persoana are:
-locația activata
-acea funcție
-și dacă și tu ai locația activata pe telefon.
Sau dacă acea persoana a pus adresa unde sta dacă dai clic pe ea Îți apare pe harta.
Sper ca te-am ajutat! Funda?

1 răspuns: