|

Daca cineva are poze cu mine si face un Facebook cu numele meu sau pe alt site si pune acelea poze cu mine si vorbeste in numele meu.

Cum sa fac sa impiedic acest lucru chiar daca are acele poze?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Marian,

Te sfatuim sa raportezi acel profil ca fiind fals. In cazul in care folosesti un cont personal (cu numele real si poze) poti pur si simplu sa mergi la profilul fals, iar in coltul din dreapta, pe cover photo, vei gasi butonul de Report – alege optiunile Report this account si mai apoi This person is pretending to be me or someone I know. In cazul in care nu folosesti un cont personal de Facebook, poti raporta in continuare profilul pe pagina https://www.facebook.com/help/207209825981040 accesand "fill out this form" si urmand pasii indicati acolo.

Pe viitor te sfatuim sa iti protejezi indeaproape datele personale, sa nu postezi in mod public pe internet si sa nu adaugi persoane straine sau care nu sunt de incredere in lista ta. Odata ce o poza sau o informatie este postata pe Facebook sau trimisa altcuiva, acel continut scapa de sub controlul tau. Informatia poate fi preluata de oricare dintre prietenii din lista si salvata pe un alt computer, postata pe un alt website si, mai apoi, va fi mult mai greu de indepartat.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la politie si raportezi asta, eventual cu un parinte, furtul de identitate este total ILEGAL.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Raportezi la Facebook. Ai undeva "feedback".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te logezi tu pe un cant de Facebook mergi pe pagina individului pe poza de coperta langa mesaj iti apar 3 puncte dai report si completezi mai departe pune si alti cunoscuti sa faca asta si cu un pic de noroc contul va fi blocat numai bine si mult noroc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează