|

Ei, am o nedumerire. Am intrat pe google la scribt, de unde voiam sa-mi descarc o carte. Acolo spunea, ca pot sa descarc orice gratuit timp de o luna, daca introduc codul cardului si parola, whatever! Cardul meu oricum e expirat de luna aceasta si are 0 lei pe el. Nu doresc sa-l mai fac. De asta am zis ca profit sa-mi descarc o singura data. Dar intrebarea e, ei cum stiu ca eu nu imi mai descarc nimic? Cum e aplicatia Netflix de ex, o descarci de pe magazin play si dupa 30 de zile gratuite, o stergi de doresti sa nu mai platesti. Ei bine, aici e descarcat de pe aplicatia de pe google. Nu imi pot extrage nimic, daca se complica lucrurile, nu?

| a răspuns:

Bună,

Dacă cardul tău a expirat, ei nu îți mai pot extrage banii. În schimb, dacă vei încerca pe viitor să te conectezi folosind același cont (adresă de email și parolă), poți fi rugat să introduci date bancare noi pentru a folosi Scribdt.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu isi trage nimic

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Da si eu am avut o luna gratis pe ambele, nu am platit nimic, dar nu descarci tot ce vrei, dupa 30 de zile sau cand vrei tu anulezi tu, nu platesti nimic, poti avea pe mai multe aparate gen tablet, telefon, laptop, si asa pe luna e doar 33 de ron, merita, daca e expirat nu va fi acceptat, este nevoie de unul activ chiar daca e pe zero, mare lucru pe gratis poti avea card si cont bancar

| explică (pentru RAY):

Expira luna aceasta, si nu l voi mai face. Am dat log out de pe cont, si nu mai are cum sa mi extraga de altundeva, idk nu ma pricep, nu?

| a răspuns (pentru Marulnebun):

Concluzia ta nu e buna. Ai dat logout din cont nu inseamna ca te-ai dezabonat. Trebuie sa specifici undeva clar ca doresti sa te dezabonezi. Altfel luna viitoare vor incerca sa-ti retraga de pe cardul a carui informatii le-ai transmis cand te-ai abonat. Abonamentul si contul sunt doua lucruri diferite

| a răspuns:

O luna de zile nu iti retrage nimic din cont, insa inainte de a se incheia luna trebuie tu sa te dezabonezi...altfel iti va retrage pentru a doua luna. Smecheria de market pune accentul ca uiti sau iti va fi lene sa te dezabonezi astfel incat ei iti pot trage a doua luna si asa mai departe. Asta daca nu devine folositor si vrei sa ramai abonata!

| explică (pentru simpluone):

Eu am dat log out, si nu voi mai intra. Cand intru iar, scrie sa ma loghez. In concluzie, nu mai sunt abonat, nu?