anonim_4396
| Anonim întreabă:

Eram pe net și mi-a apărut din senin o pagină,, JOIN LESBIAN ASS WORSHIP NOW. Cum opresc astea sa îmi mai apară?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Cel mai probabil pagina care ți-a apărut este o reclamă de tip Pop-up. Aceste reclame nu sunt afișate pe site-ul pe care tu navigai, ci se deschid ca ferestre separate. Este important ca atunci când apar astfel de reclame să le închizi fără a da click pe acestea. Majoritatea reclamelor de acest tip nu conțin viruși, dar nu ai de ce să le accesezi dacă nu știi unde te vor redirecționa.

De cele mai multe ori reclamele Pop-up sunt blocate de extensiile de tip AdBlock. Pentru Chrome, poți adăuga această extensie din Magazin Web Chrome.

Dacă în continuare apar aceste pagini, în mod repetat, îți recomandăm să instalezi sau actualizezi antivirusul de pe calculatorul tău. În felul acesta antivirusul poate identifica dacă este o problemă pe calculator care generează aceste pagini.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Addcleanr,scanare, resetartare pc https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

| Simpatik a răspuns:

Ai nevoie de o extensie a browserului de internet, indiferent ca folosesti chrim, mozilla, opera etc de tipul AdBlock, NoScript etc

Dupa care recomand sa instalezi si sa rulezi acest program :
https://www.adlice.com/download/adwcleaner/

da-i sa stearga tot ce gaseste in neregula.

Dupa aceea instaleaza un antivirus bun sau daca ai deja instalat fa-i update zilnic.
De asemeni este recomandat sa ai pe langa antivirus si un second opinion de genul anti-malware -solutie careia sa-i dai sa scaneze PC-ul tau cel putin 1 data pe saptamana.
Cea mai usoara cale de virusare a unui dispozitiv in ziua de astazi este prin intermediul browserelor de internet, datorita lipsei unei protectii de blocare a pop-upurilor cat si a protectiei la siteurile compromise etc