|

Hei, TPU...

Deci, am nevoie urgentă de sfaturi!

Am cunoscut pe cineva online, este o fata din Egipt si vorbim de multa vreme. In primul rand, sunt sigura ca este o ea, deoareceam vorbit pe Skype, deci sa nu ma bombardati cu "poate e un pedofil" pentru ca intr-un an de zile mi-ar fi zis sa ne întâlnim, nu?!

Bun.

Deci, chestia e ca ea e minora si spune ca este abuzata fizic si verbal de familia ei. Si in ultimul timp e din ce in ce mai grav. Foarte grav. Cu greu am reusit sa o fac sa imi vorbească despre asta. Si da, nu am nicio dovadă ca imi spune adevarul, desi nu stiu cine ar inventa ceva de genul asta...

Oricum, nu mai vrea sa vorbim de ceva vreme, desi stiu care ar fi motivele. Treaba e ca mi-a trimis poze cu rănile ei. Da, poate sa fie vopsea. Dar nu pare.

Nu stiu.

Chiar vreau sa fac ceva, dar nu pot. Nu stiu cum naiba as putea eu sa contactez autorițările din Egip de aici din România... Si chiar daca as face-o, nu am nicio dovadă clară.

Ce sa fac?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Din pacate situatia din Egypt nu este una fericita pentru copii. Gasesti aici http://www.humanium.org/en/middle-east-north-africa/egypt/ mai multe informatii despre situatia din Egypt si liniile de consiliere disponibile.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Si daca vei contacta autoritatile din Egipt ce crezi ca se va intampla intr-o tara subdezvoltat si unde 90% din populatie este islamica iar femeie este unu nimic la ei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o sa rezolvi absolut nimic. Din contra, o sa afle ai ei si pentru ca pe ei ii doare in paispe de femei, o sa o bata si mai rau ca `i-a facut de ras` si ca `i-a povestit unei straine de ce s-a intamplat`.
Imi pare rau, dar chiar nu ai ce sa faci decat sa incerci s-o sprijini mereu cu-n cuvant frumos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează