|

Hey! Prietena mea are o pagina pe Facebook si m-a rugat sa o ajut. Stiti vreo idee? Se numeste,, O Anonimă". Cine ma ajuta sa fac pagina ei sa stranga cat mai multe like uri primeste funda

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Sara,

Buna,

Inainte de a te intreba cum poate o pagina obtine mai multi urmaritori, credem ca e bine ca prietena ta sa raspunda la o serie de intrebari precum: De ce iti doresti sa ai mai multi urmaritori? Ce scop iti doresti sa aiba pagina ta? Ce iti doresti sa oferi urmaritorilor tai in materie de continut? Ce iti doresti sa faca urmaritorii tai pe acea pagina? Daca este vorba despre o pagina personala, este ea dispusa sa isi asume ca se va expune public, fapt ce poate duce la anumite probleme (hartuire, furt de date personale etc.)?

In functie de aria de interes a prietenei tale, poti construi in mod organic o comunitate in jurul paginii daca oferi utilizatorilor continut original, de calitate, care este de interes pentru ei.

Mult succes!

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Îi poate face promovare cu 4 lei/săptămână din câte am văzut eu mai demult. Mai multe informații găsești pe pagina sa, cotrobăie pe acolo până găseşti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează