|

Nu pot sa intru in email. Am aceeasi adresa si paraola ca la facebook.Aici pot sa intru. Nu mai stiu raspunsurile la intrebarile puse la crearea mailului. Ce pot sa fac?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Daniela,

Incearca sa recuperezi adresa prin alte metode (numar de telefon, email alternativ). Daca nu ai facut aceste setari exista posibilitatea sa nu-ti mai poti accesa contul.

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook, Instragram etc.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde pe ce server ai casuta de e-mail.
Incearca sa-ti aduci aminte de detalii pentru raspunsurile de siguranta, avand in vedere si majusculele si minusculele. Daca nu reusesti, asta e... ai pierdut aceea adresa de e-mail.

La crearea unui cont nou de e-mail, este bine sa ne facem inca o adresa de mail, alternativa, unde sa se poate trimite codul de deblocare in caz de probleme de acces.

Tuturor recomand sa-si noteze intr-un loc separat (de exemplu intr-un carnetel) numele si parola, EXACT cum au fost inregistrate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vei pierde accesul la contul de Yahoo, dacă nu îți amintești răspunsul la întrebarea de securitate. straight face
Schimbă adresa de email la Facebook, dacă vrei să nu rămâi și fără acel cont. Fă-ți o adresă nouă, căreia îi știi parola.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e-mailul nu e verificat prin numarul de telefon atunci nu mai poti sa faci absolut nimic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează