|

Salut,prietenului meu i-a fost spart contul și i-au fost sterse pozele și datele contului, când îl caut cum e pe Facebook și intru pe profilul lui îmi apare profilul lui după alt profil și alt nume.ce pot/poate să facă?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Il sfatuim sa incerce sa il recupereze mergand la www.facebook.com/hacked si urmand pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa isi securizeze conturile precum adresele de email setandu-si o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa isi poata recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poate face si pentru contul de Facebook.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Încearcă să raportezi problema aici:

https://www.facebook.com/help/contact/274459462613911

Ideal ar fi să optezi pentru "Contul meu a fost spart", dar butonul "Trimite" observ că nu răspunde la comandă. Dacă tu poți bifa acesta, atunci ar fi excelent. Dacă nu, bifează "Alte abuzuri" și le explici problema succint (bineînțeles, în limba engleză). Îi rogi să te ajute să rezolvi situația neplăcută prin care ești nevoit să treci.
PS. Să știi că FB are de la un timp probleme tehnice, posibil ca problema să fie de la ei, poate că e vorba de o eroare și totul va reveni la normal în câteva zile, dacă îi anunți. Nu renunța, încearcă să-i contactezi pe orice cale. Nu-i exclus să îți facă verificarea identității (adevărul e că trebuie să dovedești cumva că e contul tău), dacă contul tău a avut numele/data nașterii reală, atunci totul se rezolvă. Dacă nu poți dovedi identitatea, ai pierdut, poți doar raporta contul respectiv, până i se va cere posesorului să facă dovada identității.

Uite, am să îți dau și un email unde să le scrii:
appeals++aazq74lf4eojbn@support.facebook.com
Success!

| explică (pentru floresdemayo):

Mulțumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuia sa-si securizeze contul dinainte, cu un nr de telefon, un mail + unu de recuperare.
Acum si daca ia legatura cu cei de la facebuck, e putin probabil sa rezolve ceva.
E greu de dovedit ca e contul lui...
Daca merge recuperare pe mail schimba doar parola si gata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa le spui tuturor prietenilor vostri sa dea raport la acel cont.Cand se vor strange mai multe raporturi se va sterge contul automat si prietenul tau isi va face altul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează