| skr1ptu a întrebat:Am aplicat la un job in Anglia si trebuie sa platesc pentru DBS si un certificat. Mi-a lasat numele, numarul de cont si sort code. Am cautat pe internet dar nu am gasit ce cautam. Poate am formulat gresit cautarile, cine stie.
Cum pot plati direct intr-un cont? Si ce e sort code?

Răspuns Câştigător
| shu7e a răspuns:

Cel mai probabil aplici ca si job in health industry de iti cere DBS. Mai sunt si alte industrii unde se cere dar mai high skill si ar fi platit ei pentru dbs-ul tau fara sa iti ceara bani.
Asadar. DBS este cazierul romanesc. Ca persona fizica nu poti aplica asa ca o companie trebuie sa aplice pentru tine.
Sort codul ca si nr de cont sunt pe cardul tau de uk si in felul asta cineva (dand cuiva aceste date) cineva iti poate trimite bani in cont.
De curiozitate cat ti-au cerut pentru dbs? si cat ti-au zis ca o sa dureze?
Trebuie sa fii constient ca odata ce ai trimis banii in acel cont nu ii mai poti recupera. Politia in uk e mult prea ocupata si cel mai probabil n-or sa se deranjeze in caz ca ai fost "scamed"
Daca iti faci dbs sfatul meu o sa-l inregistrezi online si situl HMRC. O sa te coste 13 lire/an dar pentru mine si multi altii merita
daca vrei mai multe detalii da de stire si putem vb in privat
APRPOPO ------ NU AR TREBUI SA PLATESTI NIMIC nici macar pentru dbs. Stiu agentii/companii care erau dispuse sa plateasca pana si drumul sa vii aici sa lucrezi. Si daca plecai mai devreme de 1 an nu primeai ultimul salar. Dar in orice caz nu iti cereau tie nici un ban. Iti spun asta sa fii foarte atent cu cine si ce negociezi
Bafta
daca vrei putem

| skr1ptu explică (pentru shu7e):

Fk! Inseamna ca trebuie sa caut iar de lucru... Daca stii agentii, ai cunostinte in domeniul healthcare care cauta? Daca da, te-as ruga sa mi le dai si mie laughing

| shu7e a răspuns (pentru skr1ptu):

Daca folosesti discord sau imi dai o alta modalitate de a vb in personal te pot ajuta intr-un fel sau altul

| skr1ptu explică (pentru shu7e):

WhatsUp: 0763867184
email:skrpt@yahoo.com
FB: https://www.facebook.com/mariusalexandru.nedelcu

8 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Conturile bancare in UK iti dau un numar de cont si un sort code. e un numar gen XX-XX-XX. Daca nu ai card in UK nu ai sort code.

| skr1ptu explică (pentru peperonies):

Mersi pentru clarificare happy Dar de plata stii sa-mi spui cum sa fac?

| peperonies a răspuns (pentru skr1ptu):

Eu am facut un DBS check chiar recent si nu a trebuit sa platesc nimic. pe ce site il faci si unde iti cere sa bagi bani?

| skr1ptu explică (pentru peperonies):

If you don’t have an active DBS, we will have to apply for another DBS check, and for it we need 2 photo ID’s or a UK Passport.

The cost for the DBS is £77 and usually arrives in 3/4 days. To apply for your DBS, we will need your last 5 years addresses and your mother maiden name. Please send your DBS payment into our Director bank account :

Name: N Finney
Account number : 33678229
Sort code : 20-63-66

| skr1ptu explică:

Apropo, am card la Raiffeisen(daca conteaza) si am Visa pe el.