Întrebare recomandată | Snak1998 a întrebat:

aveti idee ce se poate intampla daca pe undeva pe internet circula o poza cu buletinul meu? Pot pati ceva rau, sau ar putea cineva profita de poza aceea?

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Dacă în poză se văd clar toate datele din buletinul tău, atunci acestea ar putea fi folosite pentru diverse aspecte ilegale. Șansele însă sunt foarte mici.

Pe viitor, te sfătuim să ai mai mare grijă de datele tale personale. Odata ce o poză sau o informație este postată pe Facebook sau trimisă altcuiva, acel conținut scapă de sub controlul nostru. Poza poate fi preluată, salvată pe un alt computer, postata pe un alt website sau chiar modificată și, mai apoi, va fi mai greu de îndepărtat.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| AlexandruSEV a răspuns:

Daca este vizibil cnp-ul exista posibilitatea ca cineva sa falsifice buletinu si sa faca o rata cu cnp ul tau. Nu te speria acum, sunt sanse mici, dar sunt.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tot ce poate face este sa-si faca un cont pe internet, pe site-uri unde se cere un act de identitate.

| IonutCG90 a răspuns:

Salut. Nu poate face nimic decat sa iti fure identitatea, sa se dea drept tu cu altii si sa fure de exemplu bani, si apoi da, poti fi cautat. Insa nu poti fi acuzat fara probe, doar vei fi mustrat de catre politie, si educat ca sa vezi ca de fapt sunt multi scameri pe internet. Sper totusi ca ti-am fost cat de cat de folos.

| FonAfon a răspuns:

Nu prea are nimeni ce să facă cu o poză cu o față. Internetul este plin de așa ceva. Dar poate cineva să te batjocorească. Poate știi pe cineva suspect.