| domenic a întrebat:

Azi in timp ce eram logat pe Facebook mi-a aparut pe ecran 'sesiunea a expirat te rugam sa te conectezi din nou'. Problema e faptul ca atunci cand intru si pun sa ma loghez si sa gasesc contul prin intermediul nr de telefon imi zice ca imi trimite un cod de 6 cifre pe nr meu de telefon cu care pot reseta parola pe care am uitat-o. Doar ca nu primesc acest cod. Cine stie din ce cauza a aparut asta?

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Exista posibilitatea ca contul tau sa fi fost accesat sau preluat de catre altcineva. Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si urmand pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat