| Porphyrios a întrebat:

Salutări pun și eu o întrebare la voi poate primesc un răspuns, că mâine vreau sa mă duc la Vodafone sa discut cu doamnele de acolo.

In 2022 am primit un număr de Vodafone gratuit eram în oraș cu prietenii și dădea la fiecare trecător un balon Vodafone și o cartela care era valabilă o lună de zile și eu am luat o și mi-am făcut cont de Facebook și de Tinder și nu mă pot conecta pe aceste conturi că numărul îl are altcineva, dar eu cartela o am acasă doar că este puțin ruptă și nu este recunoscuta de telefon. Am sunat la număr îmi vorbește un copil in engleza.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dacă n-ai încărcat cartela, de atunci, a expirat. Numărul a fost dat altuia.

| angel6lust a răspuns:

Probabil numărul de pe cartelă a fost reciclat.
P*la...acum copilul respectiv are acces la contul tău de FaceBook și Tinder...

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Renunta la VODAFONE = cea mai proasta si mai scumpa retea de telefonie si internet. Treci pe Orange - ORANGE actual pe Romania si in Europa este Number 1. Referitor la conturi facute sub numar de Vodafone - intra in setari cont si fa click pe Am uitat parola - o sa te redirectioneze in pagina urmatoare sa faci recupereare cont prin telefon sau prin a doua adresa de email de siguranta daca o ai activa - o sa primesti in email un cod, apoi schimbi parola si schimbi si numarul de telefon. Cumpara o cartela SIM la pachet ORANGE de 5 - 6 euro - cost pe acest pachet PrePay este de 35 - 45 lei - cartela SIM ca numar este activa 1 an cu perioada de gratie apoi de inca 6 luni sau un an functie de ce cartela cumperi PrePay ca valoare - cartele ORANGE PrePay se gaseste de cumparare cu 5 euro la toate magazine unde este afisata sigla Orange si unde se fac si incarcari cartele - PrePay nu cere date de indentificare ca la abonament - cartela SiM PrePay Orange de 5 euro se activeaza singura ca numar imediat la 1 minut dupa ce o pui in telefon si imediat daca faci un restart telefon - o sa primesti un SMS unde este dat si ce numar ai - poti incarca pe acest numar cat credit vrei - perioada de de 5 euro ca si credit este valabila 28 zile si poti trimite SMS cate vrei oriune inclusiv international si poti vorbi oriunde tara si strainatare - pentru detalii pe optiunea 5 euro la Orange intri pe site la ei si vezi > https://www.orange.ro/prepay/, Cu acest numar nou de Orange al poti pune la conturi, sau iti poti face o adresa noua de Gmail si una de Yahoo, adrese cu care iti poti securiza orice cont in internet.

| Porphyrios explică (pentru REMiXPaLTaLK):

Sunt client fidel din 2017 la Orange. ideea este că a fost primită cum am spus și eu am făcut cont pe ea copil fiind.

| Zergiu a răspuns:

Greu, boss, cartelele alea gratuite Vodafone oferite la promoții sunt valabile o lună, dar dacă nu le reîncarci, numărul se dezactivează după o perioadă, 3 luni, 6 luni, nu mai stiu. După dezactivare, numărul se realocă altui client. Cum îți recuperezi alea depinde, pe Facebook daca cu numărul mai merge, cu un email ai incercat? Daca nici email nu ai, slabe șanse să îl mai recuperezi, mai poți încerca cu link-ul asta: https://www.facebook.com/help/132243923516844
Asta e in cazul in care nu mai ai acces nici la număr nici la e-mail, vezi poate reușești ceva
Tinder la fel, parca la ăla doar cu număr mergea. Nu știu ce or sa îți zică aia de la Vodafone mâine, ideea e că ai pierdut numărul, nu ai încărcat cartela probabil.

| Porphyrios explică (pentru Zergiu):

Salut! Putem discuta in privat?