| MePsd a întrebat:

Am inceput sa beau cate un litru de gainer pe zi pentru ca am 1.72 si 52 de kilograme(is prea slab). Doar ca mirosul de la fulgi ma face sa vomit. Stiti daca e normal? Nu vomit,dar e enervant mirosul ala de faina parca, sau de aluat sau cv....nush. Dau funda.
Ps: Ce cantitati folositi si ce alimente?(eu: lapte, branza,miere,fulgi de ovaz, banane,esenta rom, cacao).

Răspuns Câştigător
| Cedry2k8 a răspuns:

Dupa un timp, pana si cea mai gustoasa protina sau supliment pentru sala, devine groaznic la gust. Incearca sa bei ce ai acolo mai direct asa, dai direct pe gat fara sa mai gusti. Si pune-te si lucreaza, fa exercitii, fiindca trebuie sa pui masa musculara, nu grasime.

11 răspunsuri:
| Flori_Florin_1997 a răspuns:

Vomiti pentru ca, probabil iti faci greata singur. Adica au un miros normal dar daca iti faci greata asa e...

Răspuns utilizator avertizat
| aXy99 a răspuns (pentru MePsd):

Am vazut persoane foarte slabe care s-au ingrasat de la gainere laughing (nu neaparat din cauza lor, dar din cauza surplusului caloric foarte mare). Ai grija. Decat sa pui grasime, mai bine ramai slab.

| AnastasiaK a răspuns (pentru MePsd):

Pai daca tot esti vrajitor si stii sa transformi un tip de tesut in alt tip de tesut, de ce nu-ti rezolvi si problema expusa in intrebare tot prin magie?

Răspuns utilizator avertizat
| CulturismsiFitness a răspuns:

Ceea ce faci tu e gresit.
Fa-ti un program in a manca de 5.6 ori pe zi plus 2 sau 3 shake-uri de gainer.
Bei prea mult si iti astupa pofta de mancare. Shake-ul se bea dupa ce ai terminat de mancat.

| AnastasiaK a răspuns (pentru MePsd):

De ce m-as lauda ca fac sala...sau sport in general? Doar o sa rad in continuare de lipsa ta de cunostinte, realizarile in sport nu le expun celor paraleli cu subiectul astawinking

Apropo, sa stii ca nu-ti trebuie 10 ani de sala, ci doar cativa de scoala ca sa stii ca tesutul adipos NU se transforma in tesut muscular!

| Cosmin86 a răspuns (pentru MePsd):

O celula nu se transforma in alt tip de celula... mai documenteaza-te inainte sa spui asemenea CRETINITATI.

Răspuns utilizator avertizat
| AnastasiaK a răspuns (pentru MePsd):

Nu, daca esti in deficit caloric slabesti (tesut adipos si posibil si tesut muscular, depinde de alimentatia pe care o ai) si NU pui nimic in acelasi timp. Daca esti in surplus caloric (situatie total opusa) si faci antrenament pentru masa musculara, nu cardio sau alte prostii, pui masa musculara + tesut adipos, dar nu dai jos nimic.

Problema nu e ca esti paralel, problema e ca nu iti dai seama de asta si incerci sa dai lectii unora care au mai multi ani de sport decat ai tu de scoala.

Răspuns utilizator avertizat