| adela2012 a întrebat:

Am si eu o intrebare putin cam ciudata si amuzanta in acelasi timp laughing). Am mai auzit de cateva ori despre chestia asta si chiar ma macina curiozitatea, va rog sa nu radeti, recunosc, este putin stupida, dar asta e laughing. Bun...deci, daca sa zicem ca ai burtica si vrei sa nu se mai vada, o poti tine trasa ca sa para ca nu ai asa multa grasime? laughing Voi ati incercat vreodata? Ati reusit? Este greu sa te controlezi astfel incat sa o tii trasa tot timpul si sa te obisnuiesti cu ea asa? Ca na. poti sa mai uiti, si fara sa vrei sa uiti ca trebuie sa o tii incordata? Tin sa mentionez ca nu vreau raspunsuri gen ca in loc sa o tii trasa sa te apuci de slabit sau mai stiu eu ce. Vreau sa imi raspundeti strict la ceea ce v-am intrebat. Multumesc anticipat! happy

8 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Da poti face asta, te vei obisnui in timp sa o tii asa. Dar nu cred ca e necesar tot timpul adica cand esti in casa de exemplu. Poti sa o tii doar cand esti pe strada si nu vrei sa te vada cineva anume cu burtica

| crytical a răspuns:

Multa lume face asta, deci fii fara griji, si doar nu o tii tot timpu. doar cand esti pe langa anumite persoane.

Răspuns utilizator avertizat
| fluture156 a răspuns:

Păi,cum ai zis şi tu ..Este un lucru ciudat şi binînţeles că nu e tocmai bine să faci asta.Cu siguranţă că o să te doară burta după. Deci, mai bine simte-te bine în pielea ta şi lasă deoparte "trucurile " acestea. Sper că te-am ajutat!

| Deriol a răspuns:

Prin tricou n-o sa se mai vada, dar daca mergi la plaja sau undeva unde vei sta in costum de baie, o sa fie evident ca iti tragi burta, si o sa fii putin penibila.Prin tricou e ok, dar n-o sa o poti tine mereu, mai trebuie sa si respiri din cand in candlaughing). Iti zic asta pentru ca am vazut destule persoane care faceau asa.

| Alex5620 a răspuns:

Mai simplu este sa faci putin sport si sa slabesti. big grin

| Şerbu_Gabriel_1998 a răspuns:

Chiestia asta o fac si eu laughingPot sa spun ca tot secretul consta sa nu ai stomacul prea plin. Apoi tragi putin burtica, cat sa poti sa o tii asa si nu ai probleme.La inceput e mai greu dar cu timpul te obisnuiesti.

| Bîrză_Anamaria_1991 a răspuns:

Pai e cam greu sa o tii tot timpul incordata si nu iti face bine dar ai putea sa incerci un corset sau sunt niste haine speciale care ascund inperfectiunile de ex cele supra elastice daca le suporti. oricum e mai bine decat sa iti incordezi burta. Sper ca te-am ajutat.