Da poti face asta, te vei obisnui in timp sa o tii asa. Dar nu cred ca e necesar tot timpul adica cand esti in casa de exemplu. Poti sa o tii doar cand esti pe strada si nu vrei sa te vada cineva anume cu burtica
Multa lume face asta, deci fii fara griji, si doar nu o tii tot timpu. doar cand esti pe langa anumite persoane.
Păi,cum ai zis şi tu ..Este un lucru ciudat şi binînţeles că nu e tocmai bine să faci asta.Cu siguranţă că o să te doară burta după. Deci, mai bine simte-te bine în pielea ta şi lasă deoparte "trucurile " acestea. Sper că te-am ajutat!
Prin tricou n-o sa se mai vada, dar daca mergi la plaja sau undeva unde vei sta in costum de baie, o sa fie evident ca iti tragi burta, si o sa fii putin penibila.Prin tricou e ok, dar n-o sa o poti tine mereu, mai trebuie sa si respiri din cand in cand). Iti zic asta pentru ca am vazut destule persoane care faceau asa.
Chiestia asta o fac si eu Pot sa spun ca tot secretul consta sa nu ai stomacul prea plin. Apoi tragi putin burtica, cat sa poti sa o tii asa si nu ai probleme.La inceput e mai greu dar cu timpul te obisnuiesti.
Pai e cam greu sa o tii tot timpul incordata si nu iti face bine dar ai putea sa incerci un corset sau sunt niste haine speciale care ascund inperfectiunile de ex cele supra elastice daca le suporti. oricum e mai bine decat sa iti incordezi burta. Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă:
AuRevoirSimone întreabă:
AliG întreabă: