| sergiu2525 a întrebat:

Am un mountain bike first bike impulse xt de 2 ani si am ajuns la urmatoarele concluzii:regret, din cauza ca:piesele se uzeaza, scarataie foarte repede(nu reusesc sa scap de un clincanit la fiecare pedeala facuta), suspensia fata e foarte rigida, este foarte grea pentru sarcina care o are, dealerii la care te duci nu sunt seriosi, te trimit mereu in alta parte; prinde putin la ora, nu are nici un suport pentru apa.
plusuri:arata foarte bine, iti da senzatia de motocross, schimbat-oarele sunt de la shimano, shaua este foarte comoda, janetele sunt foarte mari si groase, aripile chiar te apara de impuritati(pietre, apa).
concluzia mea:mi-a facut 1001 draci, m-a lasat in cele mai frumoase zile, ma adus pe drumuri lungi, la offroad e buna doar de rezistenta ei, nu de fuga.
Cunoscatorii au ceva de obiectat?

Răspuns Câştigător
| Broadband a răspuns:

Ma am luat si eu un scuter de la first bike model dynamic cu 42 de milioane frate
maxim 55km/h prinde cu 2 persoane pe drum intins,
in panta de 17% dabi urca, turat la blana,
i-am facut rodaj exact ca in carte, benzina numa fara plumb, ulei de calitate motul 1,
deci jafuri, biciclete am vazut acolo la 7, 8 milioane.
parerea mea e ca nu e o firma serioasa
si sa-ti mai spun ceva, toate piesele, de scutere poate ca si de biciclete sunt din diferite tari si sunt asamblate la brasov, ( de nea gicu) daca ma intelegi.
normal, motoare jaf, biciclete de 200 de kile s.m.d.p
first bike de tot rahatu

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai cum sa primesti pe langa suspensii full si frane pe disc (in cazul meu) si masa mica si materiale super-calitative la banii astia.
Am Impulse XT. L-am luat 2nd. Dar in ultimii 3 ani a suportat multe din partea mea. Da, e grea ca dracu' dar trebuie' sa fii pitiponc sa te plangi de asta avand in vedere pretul in comparatie cu ceva asemanator de la firme de renume.
Suspensia aia grea de fata de care zici n-a cedat inca, rotile sunt inca rotunde, suspensia de spate scartaie in draci da' inca ma amortizeaza. Lantul, pinioanele, franele si schimbatoarele (mai putin cel de spate rupt de mine) sunt inca cele din fabrica. Si ca sa iti faci o idee la ce e supusa, gandeste-te ca am rupt axul de spate (in butuc) si nu am observat decat cand am desfacut-o sa o curat inainte de iarna.
Am schimbat de asemenea si axul pedalier.

Obiectia mea e ca asta nu e loc pentru frustrari. Nu-ti place, te faci prost pe tine ca ai cumparat-o. Nu cred ca ti-a fost bagata pe gat.

| andrei_4094 a răspuns:

First bike = prima teapa
Du-te in Herastrau la "lighean" si vezi acolo marci de bicle ok, nu jafuri d'astea...

| KTM a răspuns:

Eu iti zic sa o vinzi ca toata viata ai sa bagi numai bani in piese cum a facut un prieten de-al meu a avut o bita cum ai tu si cam asta s-a intamplat pana a vanduto a bagat bani in aproape toata bicicleta. First bike erau candva de marca acum sunt niste producatori de podu gari daca vrei o bita buna ia-ti un Cube sau KTM sau diferite marci numainu first bike.O sa te coste la buzunar dar stii ca ai ceva bun cu care meriti sa iesi prin padure. Bafta