| Vlad0597 a întrebat:

Asi avea nevoie sa stiu : 1) de ce exercitii am nevoie pentru imi imbunatati mobilitatea , agilitatea si viteza ( in lovituri de maini si de picioare ) .
2)care exercitii sunt cele mai bune pentru dezvoltatea muschilor de la picioare .
FUNDA !

Răspuns Câştigător
| cristimircea99 a răspuns:

1) pentru mobilitate: sper sa intelegi
este capacitatea de a executa miscari ale diferitelor articulatii la amplitudine, intindere mare in mod natural, fara efort. Cu cat deschiderea, intinderea, se apropie mai mult de maximum posibil, cu atat mobilitatea este mai buna.
despre agilitate
Evita deciziile rapide. Mergi repede cu deciziile reversibile si incet cu cele ireversibile. Daca alegi varianta buna la momentul nepotrivit, este la fel de rau ca atunci cand alegi varianta gresita la momentul potrivit, asa ca ia decizia cata vreme mai ai timp.
despre viteza
pai ce pot sa zic este ca alearga cat mai mult joaca mult fotbal si basket, mai ales fotbal alergi dupa minge cat poti de mult.


2)ce pot sa zic:
FANDARI CU GANTERE (3serii x 20rep)
si cam atat iti pot zice despre asta nu stiu prea mult despre asta:d

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Pentru viteză mai mare a picioarelor leagă greutăţi de acestea şi execută katas-uri.

| nikbad4u a răspuns:

Foarte mul trebuie sa faci abdomene si sa alergi mult si sa ridici picioru mana cat mai mult din zi ce trece trebuie sa te fortezi si daca te duare si pentru viteza sa ai trebuie sa faci alergari pe un deal inalt sal urci si sal cobori cu o greutate in spate sa ai un rucsac plin cu sticle de apa cam vreo 20kg sa fie

| cristimircea99 a răspuns:

Pardon, imi cer scuze, nu am vrut sa zic fandari. Ci genoflexiuni

| romeomircea a răspuns:

1)pntr mobilitate si agilitatea fandari,fluturasu si alte exerciti care le fac eu la antrenament dar nu mai stiu cum se numeau,pntr viteza este bine si ce am zis mai sus, exerseaza frt mult loviturile de picior si de maini, alearga uneori dar nu e prea important sa alergi cel mai important e sa exersezi sau poti sa te duci la o sala de antrenament

2)genoflexiuni,mergi frt mult timp pe jos nu lua autobuzul, masina sau alte mijloace de transport