| FReAkAzO1d a întrebat:

Buna
Am un buget destul de mic si de aceea as vrea sa imi spuneti ce imi recomandati pentru CRESTEREA IN GREUTATE.
Am 1.79 si 58 KG
JUMBO MASS sau PRO MASS (ambele de la nutritech)

6 răspunsuri:
| Marius1985 a răspuns:

Ca sa iei in greutate, jumbo mass, dar atentie la tipul tau somatic, daca esti genul care se ingrasa usor, e posibil sa pui si grasime pe tine.

| FReAkAzO1d explică (pentru Marius1985):

Daca m-as ingrasa usor, crede-ma ca o faceam deja.
Deci Jumbo e bun sa pun in greutate...Merci

| Marius1985 a răspuns:

Da, este bun, e cu multi carbohidrati. Si sa mananci si bine, nu te baza numai pe suplimente. Consuma mancaruri dense in calorii, precum nucile, alunele, branza, oua, lapte integral (3.5% grasime) si fulgi de ovaz. Desigur, si carnea, e cea mai importanta, cu garnitura de orez sau cartofi daca se poate (nu prajiti).

| FReAkAzO1d explică (pentru Marius1985):

Branza,oua,carne,cartofi mananc zilnic... Celelalte nu prea.Problema e ca am doar 2-3 mese pe zi...
Oricum Ms

| Cosmin86 a răspuns (pentru Marius1985):

La 58 de kg ti se pare ca se ingrasa usor? laughing

| JohnnyBi a răspuns:

Personal as lasa prostiile de la nutritech, redis si mai tot de la pro nutrition in afara de gfx8 (ala da roade cat de cat). eu am inceput la 173 cm si 54 kg, acum am 73 kg din ianuarie pana in septembrie. am luat un serious mass de la ON in ianuarie, in septembrie l-am terminat (220 ron pentru multe luni...). 5 mese pe zi (dupa orarul meu 1 masa la 8, alta la 10:30, 13, 17 si 21). si luam 1/2 din o portie de shake doar dupa sala. intre mese nu mancam nimic, astfel metabolismul meu s-a obisnuit sa prinda usor in greutate. asiguri 1000 calorii pe masa ori 5 mese, prinzi in greutate 100%. ma fortam sa mananc tot din farfurie, desi la inceput nu reuseam (aveam meniuri fixe, astfel incat sa imi asigur raportul caloric necesar). si eram ca tine, slab mort, cu ideea ca nu ma pot ingrasa.