anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunăhappy
Îmi puteţi spune va rog daca, făcând în fiecare zi 3 serii a câte 20 abdomene,este posibila eliminarea unui mic "colăcel" de grăsime de pe abdomen?
Menţionez că nu sunt clasicele abdomene, ci pozitia stând culcat cu mâinile sub corp și ridicarea picioarelor pana formeaza unghi de 90 de grade apoi coborârea lor până aproape de sol însă fără a-l atinge,iar unghi de 90, iar coborare,etc.
Am citit diferite opinii despre abdomene și unele sugerau că nu ar fi prea indicate.
Nu am timp de sală,alergat sau orice alte sporturi deoarece am câteva luni foarte încărcate,însă până voi fi mai liberă nu aș dori să mă îngras, cum s-a intamplat putin.

2 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Nu este posibil deloc sa scapi de grasime doar cu abdomene, daca nu iti pui la punct alimentatia nu vei rozalva nimic.Trebuie sa scoti treptat carbohidratii din alimentatie si iti calculezi deficitul caloric, cum zici tu ca nu ai timp de sport, ar trebui sa consumi zilnic maxim 1800 calorii, cu o inaltime si greutate medie, pentru ca tu nu stii sa dai detalii.

| Syndre a răspuns:

După mine abdomenele sunt cam ineficiente. Cu grăsime te ajută cardio, dar cea mai importantă ești alimentația. Dacă-ți dorești un abdomen plat în bucătărie trebuie lucrat.