| Dyanadyanadya a întrebat:

M-am apucat de doua luni de sala si am reusit sa inving lupta cu kg in plus... Dar am o problema: fundul meu a ramas la fel, exista ceva exercitii care sa il faca mai bombat? Credeti-ma ca am incercat chestiile de pe net si nu au prea functionat... Si inca o intrebare: E adevarata faza ca daca mananci mult obtii un fund mare si bombat? Nu stiu ce sa mai cred in urma tutoror articolelor de pe net.

Răspuns Câştigător
| SorinelF86 a răspuns:

Cu timp si rabdare iti poti onstrui un fund bombat, si chestiile alea de pe net functioneaza daca reusesti sa pui cap la cap un program de antrenament corect, daca vrei mai multe detalii contacteaza-ma

4 răspunsuri:
| Clubăreală a răspuns:

Incearca sa nu te mai axezi atat pe fundul ala, e bun asa cum e. Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, exista exercitii speciale pentru fund, mii de exercitii, incepand de la squats pana la broscute si mai stiu eu ce altceva. Mananca sanatos si fa miscare, mers, geno, orice, iar daca fundul nu-si revine.ii dai 2-3 palmute! Glumesc, desigur.Ai incredere in tine, nu asculta ce zic altii! Succes! Sper ca te-am ajutat.

| Diferyt a răspuns:

Da sa faci mult sex si o sa vezi rezultate miraculoase cu fundul tau apetisant

| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns:

Orcat ai incerca, daca tu esti genetic structurata asa, cu posterior nu prea generos nu prea ai ce sa ii faci. Daca nici cu exercitii fizice nu sesizezi diferenta, altfel nu se poate.Invata sa te iubesti asa cum esti!

| Adry05 a răspuns:

Genoflexiuni. Fa-i programul 30 days squat challenge.