| zUtteX a întrebat:

Am 12 ani si as vrea sa stiu... fac antrenamente la fotbal, am facut si handball (am calitati in sport imi place orice sport in afara de rugby, deci sa trecem la subiect, apropo sa stiti ca ii fac pe toti la fotbal). La ce profil sa merg la liceu daca vreau sa ma fac fotbalist? Dar facultate? La cati ani as termina?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Liceul nu are importanta, iar ca facultate, UNEFS te va ajuta daca vei dori sa antrenezi dupa ce te retragi. Ca sa joci fotbal nu prea iti trebuie nici macar liceul. Parerea mea fa ce liceu vrei si ce facultate iti place tie.
Nu toti ajung mari fotbalisti platiti foarte bine, asa ca in caz ca nu ajungi acolo unde vrei cu fotbalul macar ai o facultate si poti lucra in alt domeniu.

6 răspunsuri:
| Ovidiu34149 a răspuns:

Daca esti in Bucuresti Mircea Eliade e perfect. Se pune accentul pe sport, are mai multe terenuri de fotbal

| Gabi20CM a răspuns:

Esti bun la fotbal? In orasul tau exista liceu cu profil sportiv? Plus ca, foarte foarte putini ajung fotbalisti adevarati asa ca, gandeste-te bine nu fa alegeri pripite.

| AnnDra17 a răspuns:

Poti intra la un liceu cu profil spartiv. Dar daca esti si foarte destept eu iti recomand sa mergi la un liceu. normal si sa faci antrenamentele la un club sportiv. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la un liceu cu profil sportiv dar pentru a ajunge fotbalist te duci la un club de fotbal dai niste probe si daca esti bun o sa te ia la juniori si o sa faci acolo antrenamente si daca o sa fi bun o sa fi promovat pana ajungi un adevarat fotbalist.

| Ibrahimovic a răspuns:

In primul rand trebuie sa mergi la un liceu sportiv si sportul tau de baza sa fie fotbalul si apoi, daca vrei sa ajungi mare fotbalist uita de facultatelaughing)adica poti urma o facutlate dar nu in fotbalrolling on the floorsi sa faci facultate in timpulvietii de fotbalist e campe sub manahappy

| Constantin_Radu_1994 a răspuns:

Mdea daca nu reusesti ca fotbalist iesi profesor de sport in cazul tau laughing bafta.