| SERIALS a întrebat:

Cand un ou are mai multe proteine? Cand e crud, fiert sau prajit?

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Eu am mâncat și ouă coapte. Dar eu cred ca cel prăjit are mai multe proteine, pentru ca se adaugă și cele din ulei. Numai ca este varianta ce-a mai nesănătoasă.
Fiert este cel, mai sănătos, si usi păstrează, si proteinele; căci proteinele nu se pierd prin nici o metodă de preparare. Nu-l recomand nici crud. Prin peparare termică se mai distrug din bacterii si chiar virusi.

| Cosmin86 a răspuns:

Oul crud are o enzima ( avidina ) care IMPIEDICA absorbtia proteinei... asa ca nu conteaza cate are happy

| mihai69 a răspuns:

Când e supt...winking

| Nostalgy a răspuns:

Bună! Un ou isi păstrează proteinele si este mult mai bun fiert si nu prăjit, am citit pe net, deci nu e de la mine

| AlexCristi97 a răspuns (pentru anonimg):

Si in ce ulei il prajesti sa prinda proteine?

| anonimg a răspuns (pentru AlexCristi97):

Ma gandeam ca si uleiul are proteine; dar m-am inselat.;)
http://calorii.oneden.com/tag/calorii-ulei-masline/

| RAY a răspuns:

Oul are acelasi nr de proteine indiferent ca e crud, fiert, prajit, dar fiert e mai sanatos si crud daca ai curaj, dar prajit nu e bine la ficat

Întrebări similare