| alexx102428 a întrebat:

Care e parerea voastră cel mai greu post de jucat ca fotbalist?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Fundaş lateral. Trebuie să fii capabil să rupi jocul adversarului și în același timp să ajungi foarte repede în terenul advers pentru a crea superioritate, apoi să te întorci în timp util în caz de contraatac. Dacă nu faci bine și faza ofensivă nicio mare echipă nu te bagă în seamă, chiar dacă în defensivă oferi siguranță.

| Drimmero a răspuns:

In primul rand portarul, daca ia el gol, toata echipa incaseaza,, dar fiecare post are rolul sau foarte important.
Nu exista 'cel mai important post', fiecare isi are rolul menit.
E o intreaga poveste la mijloc, daca fundasii gresesc marcajul la fazele fixe, in proportie de 99, 99% e gol, daca mijlocasii nu pun mingea pe tava atacantilor, e vina lor ca echipa n-a marcat, daca atacantii rateaza, echipa nu beneficiaza de goluri si asa mai departe.
Nu exista cel mai important post, de aceea fotbalul e un sport de echipa,, fiecare isi are scopul acolo, sa duca echipa catre victorii.

| Guti14Haz a răspuns:

Portarul, ar fi un post greu. Pentru ca in momentul in care portarul greseste, indiferent de context, sunt sanse foarte mari sa primeasca gol. Trebuie sa fie foarte atent mereu si bine pozitionat.
Fundasul lateral a mai zis cineva de pe aici, si are dreptate. Trebuie sa fii activ si sa joci bine atat in defensiva cat si in ofensiva. Ai mult de jucat si alergat.
Orice post e greu. Ca si atacant lateral, de exemplu, toata lumea are pretentia de la tine sa marchezi, sa dai assist-uri, si aici trebuie depus mult efort.
Ca si mijlocas, central sau ofensiv, ai sarcina de constructie. in momentul in care tu nu esti creativ, nu stii sa spargi defensiva, nici atacantii nu-si pot face treaba.

| Swagmotherfuckers a răspuns:

După mine sunt doua posturi, portarul și mijlocașul la închidere, dacă cei doi nu își fac treaba cum trebuie îi foarte greu echipei sa joaca așa cum au stabilit și chiar sa câștige, în primul rand portarul oferă încredere echipei dacă ai un portar puțin,, nebun" și cu adevărate calități, atunci ai,, spatele" asigurat, iar mijlocașul trebuie sa tina sub control mijlocul terenului, sa fie ca și un fel se pitbull laughing, sa ajute pe faza ofensiva (cât poate), dar mai ales în defensiva.
Cheers!

| R0beRtIcă a răspuns:

Pentru mine,Portarul,trebuie să fii mereu atent la minge, să te arunci după ea, să îți construiești zidul(la lovitura libera), uneori să ieși din poartă dacă adversarul a prelungit mingea prea mult, să nu te lovești de bară.Nu joc ca portar deci nu prea știu multe.