| Bastiorosz a întrebat:

Câte kg poți pune de la Anapolon,si cat%îți crește forta, mă refer la oameni cu 10 ani de sală?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la sală și lasă steroizii. După câțiva ani vei ajunge legumă dacă folosești așa ceva.

| darrio2007 a răspuns:

Trage de fiare. E mai sănătos.

| johnnny123 a răspuns:

Nu aveai suficiente probleme și fără steroizi?

Ai anxietate socială, ai tendințe sinucigașe, ți-e frică să nu fii bătut de fete pe stradă, ai abuzat de pastile, ești deprimat, etc. Peste toate astea îți mai trebuie și steroizi luați după ureche?

| Bastiorosz explică (pentru johnnny123):

Am vrut să apelez la steroizi fiindca cred că ar fi singura mea varianta ca să mă fac mai solid, si să nu Mao fiu batjocorit eu singurul din clasa eu care nu fac nimic salut pe toată lumea, ii respect pe toți, râd pe seama mea și nu știu de ce? Eu niciodată nu m-am legat de cineva, eu vorbesc cu oricine pe mine nu mă interesează ce statut are, pe mine mă interesează să fie om

| Bastiorosz explică (pentru Bastiorosz):

Îmi cer scuze dacă am greșeli de ortografie, dar m-am grăbit să scriu!

| johnnny123 a răspuns (pentru Bastiorosz):

Aha. și crezi că dacă-ți faci praf organismul cu steroizi luați aiurea o să ți se îmbunătățească în vreun fel calitatea vieții?

| siriusblack98 a răspuns:

N-ai treabă cu sportul daca ai pus o asemenea întrebare. Oricum nu ai nimerit platforma pentru așa ceva.

| TimberWolf a răspuns:

N-ai treaba cu sala daca pui asemenea intrebari!

| BEBE4QUAR a răspuns:

Te salut undeva la 10-15 kg dar fiind apa, eu zic ca nu se va duce doar puțin mai ramai cu 8 kg la final de ciclu.