| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Ce credeți o sa reușească Liverpool o noua minune, o noua remontat pe Anfaild și sa întoarcă scorul de la 3 1 în tur la Madrid în Spania? Cine credeți ca o sa castige UCL UEL si EURO2020?

5 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Nop, merge mai departe Real Madrid.
Cred ca PSG va câștiga trofeul UCL anul acesta și Manchester United UEL.

| Drimmero a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, la prima vedere pare ca Real trece lejer avand avantajul din tur, dar la fel de usor poate sa piarda calificarea facand o mizerie de meci, nu ma pronunt momentan.
E greu de zis dupa acum cine ar lua UCL, sa vedem de maine cine se va califica si revin cu raspunsul pentru prima intrebare.

Legat de a 2-a, e devreme de spus si acum, as vrea Arsenal pentru a-si salva sezonul de rahat facut, dar mai intai trebuie sa batem pe Slavia, diferenta e mare de valoare intre cele 2 dar au avantajul golului din deplasare cehii, Arsenal e obligata sa inscrie, daca trecem de astia dam de Villarreal (probabila astia vor trece mai departe), iar dincolo probabil va fi un duel United-Roma in semi-finale, tind sa cred ca finala va fi Arsenal-United, un adevarat derby, ar fi prea frumos, dar mai e putin pana acolo, sa se califice amandoua mai intai, oricare din ele pot castiga, intre ele se da bataia.

Euro 2020 cred ca o ia Franta, are cea mai buna echipa de departe, dar surprize sunt mereu.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca se va intampla asa ceva, ca-s destul de slabi.

| Xenoverse1 a răspuns:

Sper sa-i elimine Liverpool pe madridioti din UCL

| Ødegaard a răspuns:

Liverpool și-a bazat succesul anterior pe forța defensiva, atât fundașii centrali cât și laterali. Fundașii centrali principali sunt accidentați iar cei laterali au un sezon foarte slab. Cred că Real va câștiga și meciul retur