Http://www.doctor.info.ro/stretching_coapse_1.html [Aici sunt bune a 2-a şi ultima]
http://www.doctor.info.ro/stretching_coapse_2.html [A 2-a şi a 3-a, la a 3-a să-ncerci să depărtezi genunchii puţin cu fiecare exerciţiu pe care-l faci].
Bineînţeles stai şi-n sfoară, nu contează cât de mare e distanţa până la sol, trebuie doar să tragi puţin de tine şi să menţii cât poţi, cu timpul ai să vezi că muşchii se relaxează şi cobori fără să-ţi dai seama
Mai poţi căuta în lista de acolo, dă un search pe youtube ^^. Şi ai grijă să stai relaxat/ă tot timpul, dacă te-ncordezi şi te fixezi pe ideea că doare nu iese.
Baft' ^^
Pentru sfoara, forteazati mobilitatea, asta insemnand departeaza picioarele si apleacate fa asta repetat, si incet incet in timp o sa ajungi si la sfoara.Si sa ma incerci cand stai in pat, te uiti al televizor cracaneazate, adica de exemplu eu cand am avut nevoie de mobilitate(mereu) ma vedeai prin casa cu picioarele pe pereti.
Pentru a putea sa faci sfoara trebuie sa iti intinzi bine muschii de la picioare apoi incetul cu incetul te asezi pina ajungi la pamint si ridici minile sus si stai pina iti pocneste acolo ceva si daca nu poti roaga de parinti, bunei sau frati sa-ti tina minile in sus. Sper ca ti-am fost de ajutor.Succes.
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: