anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna mai exact sa faci meditatie? Am auzit ca te linisteste, dar nu stiu exact cum se face.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Te pot ajuta in legatura cu sfaturi. Daca doresti sa te ajut, lasa un mesaj la acest raspuns al meu si eu iti voi explica. Doar spune-mi de care meditatie vrei : Yoga, Eliberatorie, sau de pura Relaxare. O seara frumoasa iti doresc.

| Violleta2022 a răspuns:

Meditatia se face de obicei in liniste, fara nici un punct de distractie sau de zgomot: in camera ta, in gradina sau in parc. Te asezi confortabil in pat, sau pe jos, sau pe iarba si cugeti. Inchizi ochii si-ti impui sa te relaxezi si sa te gandesti la ceva frumos, ceva linistitor, cum plutesti, sau zbori, totul trebuie sa fie facut in liniste! Usor-usor corpul tau nu o sa-l mai simti, senzatia este de plutire, esti tu cu gandurile tale, ganduri pasnice, pozitive, ganduri pline de pozitivitate.
Meditatia ajuta la reglarea sistemului nervos, ajuta la un somn mai bun, la o viata mai echilibrata, ajuat sa elimini stersul si imbunatateste memoria.
Yoga este o arta a meditatiei, daca ajungi sa poti sa o practici, iti va echilibra viata, dar pana atunci, poti incepe meditatia prin exercitii de relaxare!

| RAY a răspuns:

Yoga e o forma de meditatie, te pui in genuchi asculti muzica de relaxare si isi golesti mintea

| millyca a răspuns:

Voi merge chiar acum "sa fac" meditatie. Exista mai multe tehnici de meditatie si cam doua tipuri de baza, pe care le voi numi aici "absent" si "critic", desi ele se numesc altfel. Da, meditatia poate sa te linisteasca. Poate avea legatura cu Yoga sau nu; in cazul meu nu are. Cel mai comun este practicarea ei in liniste, dar nu neaparat. Teoretic, in functie de puterea ta de concentrare, poti medita si in timpul unui concert de ce vrei: rock, manele, etc.

| Idkidk a răspuns:

Poţi face meditaţie, într-un loc foarte liniştit, să nu se audă niciun zgomot. Poţi face Yoga ca să faci meditaţie!

| OnuOnulică a răspuns:

Vezi aici un tutorial în care te învață cum să faci meditație: http://mayhem.ro/cum-sa-meditezi-ghid-pentru-oameni-normali