anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa fac ca sa am un abdomen plat? In afara de mersul la sala! Adica as putea face si acasa, imi puteti recomanda ceva? Multumesc!♡

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Alimentatia in primul rand, mese mici si dese, nu te infometa niciodata! metabolismul iti incetineste si la urmatoarea masa va depune surplusul. Adopta o alimentatie bazata pe legume cat de multe si proteine, nu vei avea burta niciodata. Si cred ca stii si tu ca zaharul, prajelile nu au ce cauta intr-o dieta sanatoasa.
Iar ca sport iti recomand cardio, grasimea o poti elimina numai printr-un sport care iti accelereaza metabolismul, poti sa faci 1000 de abdomene pe zi ca nu se va vedea cat timp patratelele sunt acoperite de grasime. Acasa foloseste-te de Youtube, este plin de "cardio abs workout".

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Deficit de calorii si sport

| TWD a răspuns:

Pai ai putea face abdomene si flotari.

| vladus007 a răspuns:

Simplu
1. Alergi o grămada și tii diete ca sa dai jos grăsimea de pe abdomen
2. După asta, faci exerciții pentru a-ti tonifica Mușchii abdominali, ușor ușor începând sa se vadă pătrățelele.
(Nu trebuie neaparat făcute in ordine. Pot fi făcute in același timp dar planifica-ti pe zile, ca de exemplu azi fac 1 și mâine fac 2 și tot așa)

| Adry05 a răspuns:

Grija la alimenatie si cardio sau pilates. Gasesti pe Youtube
NU SE FAC ABDOMENE DACA VREI SA SLABESTI; abdomenele sunt pentru definirea muschilor, daca vrei sa ajungi sa ai un inceput sau chiar patratele. Daca faci abdomene cand ai grasime abdominala vor aparea patratele peste grasime gen, si se vede oribil. Am vazut la o fata care a facut asta, crede-ma, nu vrei sa ajungi asa. laughing