| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cine credeți ca o sa castige cele 2 semifinale pentru un loc în finala UCL? Și cine credeți ca o sa castige cele 2 semifinale pentru un loc în finala UEL?

5 răspunsuri:
| Xenoverse1 a răspuns:

Chelsea si Manchester City vor trece mai departe și in UEL Villarreal si Manchester United.

| Sn4k3 a răspuns:

Real cu City
Arsenal cu United, dar nu m-ar mira sa treaca villarreal

| Drimmero a răspuns:

Real-Chelsea e echilibrat dar ceva imi zice ca va trece Real mai departe, Zidane e mai antreor decat Tuchel, Real are mijlocul mai experimentat decat chelshistii.

PSG-City, greu de zis aici, City e mai in forma decat PSG, pare mai buna pe aparare, iar Guardiola l-a cam batut pe Pochettino pe unde l-a prins, dar depinde foarte mult de diversi factori.

United-Roma, e ca si calificata United in finala, ii dezmembreaza pe romani, dincolo Villarreal-Arsenal e greu de tot, Arsenal are un sezon naspa rau, a ajuns taras pana aici, sper sa-i scoatem pe spanioli, am mai avut 2 duble cu ei in trecut si i-am eliminat de fiecare data, Arsenal va da totul, e singura sansa de a sterge cu buretele tot sezuonul dezastruos din campionat si de a castiga EL pentru a juca in UCL sezonul viitor care inseamna bani, atragerea unor transferuri rasunatoare, performanta, dar o motivatie si mai mare e faptul ca va juca cu una din cele mai mari rivale de-a ei in finala, cu United...sunt convins ca Arsenal va da de pamant cu Villarreal, e mai puternica si cand Arsenal e motivata e capabila de multe lucruri. COYG

| Invictusman a răspuns:

Cred ca finala va fi real Madrid-Manchester City
Chelsea nu are nici o șansă cu R eal Madrid.
Europa league o câștiga Manchester United 100%

| Invictusman a răspuns (pentru Invictusman):

1-1 s-a terminat aseară, dar tot realul va merge mai departe. Dacă pierde realul la chelsea nu mai sunt fan real Madrid rolling on the floor

Întrebări similare