Întrebare recomandată | Imre_Stefan_2001 a întrebat:

Cum fac un sac de box ceva mai mare? dau funda!

7 răspunsuri:
| OnlineZ a răspuns:

Un sac plin de nisip!

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Poti folosi si orez

| SiLaS a răspuns:

Cea mai accesibila metoda este sa il umpli cu haine, dar sa ai exteriorul captusit bine si din piele sau imitatie de piele.

| HereToHelp a răspuns:

Nisip sau rumegus si un sac dintr-un material gros, cu tesatura densa sa nu curga umplutura. bafta

| cffc a răspuns:

Pune pietre.happy

| Ma2tei a răspuns:

Materiale:

- Un sac militar de multon

- Foarfeca

- Nisip

- Saci de gunoi

- Burete

- Haine vechi

Cum se face un sac de box:

1

Cumparati materialele necesare. Achizitionati sacul de multon de la un magazin de specialiate. Panza grea si forma cilindrica alungita sunt perfecte pentru un sac greu. Alegeti un sac fara fermoare. Achizitionati bucati lungi de burete, de aproximativ 5 cm grosime, de latimea unei saltele obisnuite. Puteti folosi, ca alternativa, o saltea veche de burete.
2

Captusiti sacul cu burete. Pentru a va proteja mainile, in timpul loviturilor si pentru a da rezistenta sacului de box, aplicati un strat de burete, croit in asa fel, incat sa captuseasca tot sacul pe interior ( o bucata in forma de cilindru pentru margini si cate o bucata in forma de cerc pentru baza si capac).
3

Puneti greutati inauntru. Sacii de box nu-si pastreaza pozitia, fara acestea. Cea mai buna metoda este sa introduceti nisip in interiorul unui sac de gunoi, care trebuie inchis bine, introducandu-l apoi in mai multi saci, pe rand, ca nisipul sa nu se imprastie.

Stratul de nisip ar trebui sa fie de cel putin 5 cm, la baza sacului, de-asupra stratului de burete si ar trebui sa ramana un pic de spatiu liber, intre cele 2 straturi.
4

Umpleti sacul de box cu bucati de burete si cu haine vechi, formand straturi compacte si incercati sa scoateti aerul dintre acestea, introducand cat mai multe. Puneti bucata de burete ce serveste ca si capac.

Inchideti bine sacul si atarnati-l. Dupa ce ati umplut bine sacul si i-ati pus capacul de burete, trebuie sa-l legati, pentru a-l inchide. Dupa aceea, sacul trebuie agatat de un carlig sau un suport. Daca agatati sacul de tavan, trebuie sa utilizati o prinzatoare speciala, pentru a nu va distruge tavanul, in timp ce loviti sacul.

Boxul a devenit un sport foarte popular si din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de cum pot sa-si faca singuri echipamentul necesar, intr-un mod economic. Urmand pasii descrisi anterior, puteti sa va confectionati singuri un sac de box, la pretul aproximativ de 100 de lei.

| Dmk288 a răspuns:

Ba cel mai simplu e sa pui rumegus intr-un sac si gata rolling on the floor