Întrebare recomandată | MatrixR3loaD a întrebat:

Cum să stau un maini...
Nu vreau să aud ceva de genu antrenament!
Vreau niste exercitii de schilibru si fortă sau ceva chestii care sa ma ajute

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu vrei sa auzi de antrenament... Dar vrei exercitii. Interesant. Si daca vei face acele exercitii, asta nu inseamna pentru tine antrenament?
Poti incepe cu tractiuni la bara.

| MatrixR3loaD explică (pentru cristi202):

Mă refer prin antrenament să...
Nu tot incerc să stau in maini imi trebuie niste exerciti simple pentru echilibru si fortă sau ce trebuie pentru stat in maini ..de ex flotări abodmene alimentatie.

| darrio2007 a răspuns:

Iti trebuie exact ce nu vrei sa auzi.Ca sa poti face asta trebuie sa iti antrenezi muschii bratelor, abdomenului si nu in ultimul rand al picioarelor.Si putin antrenament la gramatica.

| cristimihailov a răspuns:

Din pacate e ca si mersul pe bicicleta.
Pana ajungi sa il inveti trebuie sa exersezi... sad

Daca aflii raspunsul magic, nu il tine doar pentru tine. Scrie-l aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe google sau poti intreba la profesori!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucreaza ti omoplatii si mainile.

| Okkultist a răspuns:

Pai, un profesor de-al meu de yoga are 73 de ani, si sta pe 4 degete. (L-a aratat cred in presa din Italia) c sa-ti zic, dc vrei asa ceva? Personal mi-a trebuit antrenament, calm si exercitiu. Daca vrei sa stai constant. Daca vrei sa stai ca pachetele aceelea de muschi cateva secunde, sa nu ai echilibrul mental pentru a face asa ceva, iti vei face chiar rau.

| e36 a răspuns:

Fără antrenament nu ajungi nicăieri. Bagă la bibilică acest lucru.

| Andreyok a răspuns:

Stai in maini si sprijina corpul de peretewinking

| Tereny a răspuns:

Eu faceam ex de stat in maini in clasa a V a si inca fac si sa stii ca daca faci exercitii in fiecare zi te ajuta, dar fara exercitii nu ai altfel cum.

| Capicii a răspuns:

Antrenament!happy

| ChristineMe a răspuns:

Pai pentru inceput sa reusesti sa faci niste flotari corecte. Apoi icearca sa stai in maini sprijinit de un perete(daca nu poti singur roaga pe cineva sa te ajute). Trebuie sa ai forta in brate. Incearca sa faci asta zilnic. Dupa ceva timp icearca sa stai in maini singur(daca vrei poate sa te tina cineva de picioare). Asta a fost doar o idee.
Nu stiu daca o sa mearga, dar nu cred ca strica sa incerci.
PA, PA!

| marinalmh a răspuns:

Iti trebuie multa forta in maini, niste flotari sau exercitii cu greutati nu ar strica.
PS. daca nu ai greutati poti sa folosesti sticle de apa, 1 l, 2si tot asa