| d0areu a întrebat:

Daca sunt la dieta si ultima masa am luat-o azi la 21:30 are ceva? Mentionez ca imi era foame iar toata seara ma voi uita la filme pana pe la 5 si nu puteam rezista. Adica nu are importanta la ce ora mănânci atat timp cat mănânci cu 4 ore inainte de culcare, nu?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E adevarat ca e important sa mananci cu 4 ore inainte de culcare, dar de asemenea e important ppentru dieta sa dormi regulat, minim 8 ore si prinzand obligatoriu intervalul 23-01. Si mai e important sa faci sport. Teoretic, daca te vei culca la ora 5, stand atat de mult la TV, vei fi obligat sa dormi maxim 3 ore, pentru ca apoi sa poti avea o zi normala, cu sport si activitate suficienta pentru o dieta. Si atentie, TV-ul in exces (adica peste doua ore pe zi) induce stres psihic si va duce la o diminuare a efectelor dietei

3 răspunsuri:
| DanielHX a răspuns:

Intre mese sa lasi maxim 3 ore.Iar daca mananci inainte de culcare, nu cred ca vei avea nimic, eu faceam asta si inca fac si tot nu ma ingras sau ceva, sunt perfect sanatos.

| aleynad90 a răspuns:

Pai cam are importanta ora la care mananci, organismul este "setat" sa stationeze pe timpul noptii, dar conteaza mult si ce mananci la acele ore tarzii, daca ar fi vorba doar de o gustare nu e atat de grav. Ce dieta urmezi? eu am reusit sa dau vreo 8 kg intr-o luna cu o dieta de pe http://dieta.onlines.ro/ dar am respectat fiecare pas :D Succes!

| RAY a răspuns:

Nu are importanta cand manci si cat manci, poti manca noaptea si ziua nu ce importanta are asta? nu manci seara organismul recupereaza a doua zi dimineata