| Monkeydluffy033 a întrebat:

De ce pierd mereu la pariuri? Eu când pariez ca se vor marca peste 2.5 goluri, se marchează doar un gol sau chiar deloc și dacă pariez sub 2.5 goluri se intampla invers nu știu cum sa mai pariez, îmi dati soluții de pariere, ce metode de pariere sunt mai sigure?

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ca ai tu norocul mai micut, de aia, e hazardul, nu putem controla nimic.

Nu exista metode mai bune de pariere ca nu stii ce va iesi! Nu poti conditiona un rezultat pe care nu il stim, de o metoda anume de pariere.

De aia e bine sa bagi sume mici daca bagi, ca altfel daca te ia valu, ai pus-o.
Este doar teoria probabilitatilor si atat.

Solutii exista cand stim ce iese, doar ca nu stim cum sa facem sa ajungem la acel rezultat, altfel nici o sansa.

| anonimg a răspuns:

Nu mai juca la pariuri. Dumnezeu îți va tot ce ai nevoie dacă te încrezi în El. Chiar dacă nu-ți va satisface poftele tale, Dumnezeu, prin ascultarea de El îți va forma în mod automat un caracter pentru cer.

| Mosotti a răspuns (pentru anonimg):

Las ca daca dzeu era castiga des, a facut el lumea, nu facea sa castige el pariurile? Ce naiba.
Iar daca nu satisface nimic, atunci? Nu exista relatie fara interes, fie material fie emotional, si emotionalul si afectivul este un interes la fel de mare ca si material, interesul nu e doar material.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu mai paria pe goluri. Pariază pe victorii.