anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, am 1.87 si 12 ani si 72 KG, as vrea niste sfaturi unde as putea sa invat sa ma bat sau autoaparare, acum 1 an am facut judo dar am cam uitat tot, am facut fotball si mai fac si in prezent hockey, eu cand ma bat de obicei le dau un pumn in burta si dupa aia inca 1 sau 2 pumni in fata(obrajii mai mult) si cateodata mai sar cu genunghiul in fata, dar eu nu dau pana sa nu dea in mine, daca da cineva in mine eu direct ma ambalez si il caftesc, la mine la scoala ceii din a 6 a, a 7 a, a 8 a sau a 9 a fac pe smeckerii ca fac alea alea gen se prefac ca dau cu pumnu ca sa ma sperie si intr-o perioada cand incerca cineva sa ma sperie il loveam, dar faza e nu stiu auto-aparare cum sa ma apar cand da cineva cu pumnul sau cu piciorul, imi puteti spune unde sau cum sa invat acasa? un ghid ceva? nu prea vreau sa ma duc cine stie unde la ceva antrenamente fiindca de obicei risc si ma plimb cu scouterul fiindca sunt inalt si nu se observa, repet stiti vreun GHID unde pot gasi cum ma pot auto-apara?

Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Puatiule esti enorm la varsta ta, nu vrei sa ajungi campion mondial la box de exemplu? ai 7 ani la dispozitie sa te legitimezi la un club si sa incepi sa te antrenezi.
Eu zic ca nu are rost sa te antrenezi si sa inveti tactici de lupte si sa bati oameni, sau copii care se iau de tine, la inaltimea ta si greutatea actuala, poti sa faci mai mult de atat! ai timp berechet nu il risipi

2 răspunsuri:
| BluX a răspuns:

1.87 la 12 ani?:O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 10 ani 1.70 laughing)