| Culturism69 a întrebat:

Deoarece am un buget destul de redus m-am gandit sa imi cumpar doar creatina, pentru ca nu am bani de concetrat proteic.
AM cateva intrebari.
1. Cat timp trebuie luata Creatina? Ma gandeam sa o iau timp de 1 an sau habarn-am.
2. Am sa va pun un link cu, creatina care m-ar tenta sa o iau ( uitati-va la intrebarea 3 ). As vrea sa iau 10 grame pe zi. 5 grame inainte de antrenament ( cu 30 de minute ) si 5 grame dupa antrenament ( in acele 30 de minute )
3. Este buna Creatina asta?
http://www.megaproteine.ro/Creatina/ON-Creatine-Powder-3 00-gr/
Sa-mi explicati cam tot ce ar trebui sa fac, cum trebuie luata, cand, si altele.
Daca nu e buna, sa imi recomandati alta.
Buget : 60 Lei/Luna.

Răspuns Câştigător
| MassEffect a răspuns:

Eu am luat 3 luni creatina de la pro nutrition, in primul rand in prima saptamana cand iei creatina faci faza de incarcare in care trebuie sa iei 20 g pe zi dupa asta iei 5 g pe zi, eu luam inainte de antrenament pentru ca imi dadea forta si rezistenta la antrenament.Creatina pe care ai aleso e destul de buna.Ar fi bine sa iei 3 luni si dupa o pauza de 1 luna.Succes!

3 răspunsuri:
| Culturism69 explică (pentru MassEffect):

Poti sa imi explici te rog care e treaba cu faza de incarcare. Ok, am inteles 20 g pe zi. Dar cate zile trebuie sa iau 20 grame pe zi?
Si daca fac pauza 1 luna dupa 3 luni de luat, tot ce am acumulat nu se va pierde ( apa, etc ) asa am auzit ca pierzi etc?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Proteina e suplimentul care nu ar trebui sa lipseasca, nu creatina.
Normal sa pierzi din masa daca faci pauza o luna, oricum de curat ai lucra

| MassEffect a răspuns (pentru Culturism69):

Faza de incarcare tine 7 zile in care iei 20 g impartit in 4 porti, daca faci pauza o luna o sa pierzi apa dar tot ramane ceva ca nu ai pus 3 luni doar apa, creatina te ajuta sa pui mai mult muschi pentru ca poti sa fortezi mai tare.