| hgcl a întrebat:

Doar cu suplimente nutritive, fara implicarea substantelor anabolizante, se poate face performanta in culturism?

7 răspunsuri:
| Anna0111 a răspuns:

Da...

| SiLaS a răspuns:

In culturism nu, daca vrei sa ajungi departe in sportul asta, trebuie sa apelezi la steroizi, nu o sa ajungi ca Arnold doar prin suplimente, trebuie sa ai un genetic extraordinar ca sa ajungi la o asemenea performanta.

| AleExandru145 a răspuns:

Daca vrei sa devii culturist profesionist, ai nevoie de steroizi.

| hgcl explică (pentru SiLaS):

Ok, nu vreau sa ajung la nivelul lui Arnold, dar am doar 18 ani si as vrea ca in 2-3 ani sa particip la un concunrs regional sau ceva de genu'. Nu as vrea sa apelez asa de repede la substante anabolizante... si daca tot am deschis un subiect hai sa mai deschidem inca unul, ce parere ai despre Scitec Nutrition?

| SiLaS a răspuns (pentru hgcl):

Eu unul am o parerea proasta despre firma asta, in special pentru whey ul de slaba calitate pe care il au, este facut prin schimb de ioni la fel ca si vestitul whey gold, nimic important.Nici creatina nu este cine stie ce, este o creatina oarecare.Per total,Scitec,nu este o firma pe care te poti baza daca vrei rezultate in acest sport,in schimb iti recomand diferite produse de inalta calitate pe care eu la folosesc si le consider extrem de bune,Izolat proteic de la Powertech, Creapure tot de la Powertech, care este cea mai buna creatina din lume, Gainer NutriTech de la Muscletech, iar pentru definire BSN Hyper Shred.

| hgcl explică (pentru SiLaS):

Am auzit si eu despre Powertech, dar mie mi-e frica sa nu fie doar marketing-ul de ei, iar de Creapure de la ei am vrut sa incerc si eu, dar am renuntat, o sa incerc iarna viitoare. De la NutriTech care Gainr il recomazi?

| SiLaS a răspuns (pentru hgcl):

De la firma Muscletech iti recomand gainerul NitroTech, am scris eu gresit in comentariul trecut.Nu au asa multa reclama cei de la Powertech, chiar se bazeaza pe calitate, Creapure chiar merita incercat, iar izolatul proteic este compus foarte bine.