anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac exercitii pentru slabit in fiecare zi, imi puteti recomanda ce sa nu mai mananc, adica nu vreau sa fie in zadar ce fac...(mentionez ca mananc de vreo 2 ori pe zi, un pic mai mult, dar de 2 ori)

8 răspunsuri:
| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

As zice ca poti mânca orice, numai sa fie porții mici, nu ca porcul, vorba aia.
Ca altfel riști carență de vitamine și minerale. Eu imi cântaream carnea, de exemplu.

| VeroniMichy a răspuns:

Buna!
Acest lucru depinde de organism si de varsta, recomandat ar fi sa mancati produsele mai slabe, cu mai putine calori, si evitarea mancari grase seara
https://projectfit.ro/ce-sa-mananci-ca-sa-slabesti-4-pasi-usor-de-inteles/
Pe acest site ai cateva informati care te vor ajuta!

| badpanda a răspuns:

Cauta-ti o grasana si va cuplati.
O sa ramana mai putina mancare pentru tine si o sa slabesti.

| stefiiii3 a răspuns:

Iti recomand sa nu mai mananci mancare fast-food pentru este cea mai daunatoare intr-o alimentație sanatoasa.
Nu este bine cum faci, trebuie sa mănânci putin si des, daca mananci de doua ori pe zi si mananci mai mult la o masa, nu este bine. Atat pentru organism cat si pentru sanatate, o sa-l incarci si va dura foarte mult sa digeri ceea ce ai mâncat.
Mananca salate, verdeturi, legume si fructe.
Sper ca te-am putut ajuta.

| relian a răspuns:

Tu maninci mai mult decat efort depui, decata miscare faci.In general asta fac majoritatea oamenilor dupa 25 de ani.
Cat esti copil esti intr-o continua miscare, apoi miscare este redusa aproape total, asa cum fac eu laughing ma misc doara cand vorbesc laughing

Deci de 2 ori pe zi este mult, eu maninc odata pe zi si tot mut ste si maninc si putin, deci la efortul fizic ce il fac, care este aproape inexistent, ar trebuie sa maninc odata pe zi la 2 zile.
Bine eu nu-s gras, dar am ceva pe ici colo grasim. Unia zic ca is f ok dar eu zic ca nu-s deloc ok, as vrea sa am aproape zero grasimi.

Nu conteaza ce maninci si iarba deai manca si e prea multa tot te ingrasi.Asta apropoo de cineva care spune sa nu mai maninci fastfood de parca aia au altceva decat maninci acasa.
Ba mancarea de la aia e mai buna ca are mai putina grasime, unele nu-s pregatite deloc in grasimi, dar asa is oamenii trebuie sa dea vina pe ceva pe cineva

| Alverto a răspuns:

Foarte greșit. Din contră, cu cât ești mai activ fizic cu atât ar trebuie sa consumi mai mult (fructe, legume, alimente sărace în calorii mai pe scurt). Mulți cand se trezesc beau o cafea ca să aibă energie, dar de fapt e greșit, o cafea pe stomacul gol e foarte dăunătoare, și plus că 2 mere fac cât o cană de cafea.

| CroitorașulCelViteaz777 a răspuns:

Trebuie să începi să citești mult și să vezi oameni care chiar se mențin cu un anumit regim.
Altfel, lasă pâinea, bagă cereale din alea demodate gen mei și hrișcă, rădăcinoase, ciorbe, iar după ce mănânci mai solide, bagă un ceai fierbinte de fiecare dată (schimbă regulat planta, nu la pliculeț). Fă astea plus multe exerciții cu greutăți ușoare sau cu cea corporală și să vezi după!
Și caută Senada Greca(?) pe Instagram.

| RAY a răspuns:

1,restricție de alimente rele, 2, sa limitezi cantitatea de mâncare chiar si sanatoasa, 3 sa consuma hrana multa dar cu putine calori, legume cat mai multe., 4, sa te cântărești de 3 ori pe saotamana, 5, sa consumi carne de peste,pui,curcan,avocado,seminte, caju, alune, 6, sa faci efort fizic zilnic măcar 2 ore, multa apa.